Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » 177cm 54.5 kg Normális?

177cm 54.5 kg Normális?

Figyelt kérdés

Edzettem de abbahagytam, Javitsatok ki ha tévedek de szerintem fölösleges mert nincs mire edzeni.

Az jó megoldás lenne ha híznék 60kg-ig és utánna edzenék?

vagy már most? segitség

2018. jan. 23. 20:42
 1/7 anonim ***** válasza:

Pont azért kell edzened, hogy jöjjön izom, zsír úgyis fog valami, ami szintén nem feltétlenül gond ilyen számokkal.

Edzeni mindig van értelme, ha egészséges vagy. Persze többet is kell enned olyankor, ezt muszáj megoldanod.

2018. jan. 23. 20:46
 2/7 anonim ***** válasza:

Ha edzel és eszel nem hízni fogsz, hanem nőni.

Jó persze, ez féligazság. Izomépítés nincs valamilyen mértékű zsírosodás nélkül. (ha nem csökkented le a bevitt zsírokat és a szénhidrát többletet, de akkor nem is nősz olyan tempóban)

Én 178 cm vagyok, 20 évesen nekem az egészséges testsúly egészségesnek mondott 10%-os testzsírral 81,7 kg lenne.

Mikor lekezdtem edzeni 58-9 kiló voltam most 73-75 kg között ingázok (kicsit több, mint 1 év alatt), tehát van még mit építeni. :)

Eddzél nyugodtan, szépen, ésszel és egyél mellé elegendőt. Jön magától a súly is, ha így teszel.

2018. jan. 24. 20:52
 3/7 A kérdező kommentje:
Csak ha logikusan belegondolok akkor a edzés karólia vesztéssel jár ami fogyással... Nem tudok magamnak ilyen nagyon op Testépitő ételt biztosítani csak ami van..
2018. jan. 25. 21:11
 4/7 anonim ***** válasza:

Nem ártana ha a korod és nemed is közzé tennéd egy ilyen kérdésnél.

EGyáltalán nem felesleges edzened és egészségesen táplálkoznod. A sport és mozgás nem csak tömegelni jó. Milló meg egy egészségre pozitív hatása van.

2018. jan. 27. 21:54
 5/7 anonim ***** válasza:
Ha nem eszel eleget, akkor nyilván csak fogyni fogsz, mert gyakorlatilag magát eszi a tested, nem a bevitt tápanyagokat. Ehhez nem éppen feltétel nélkül szükséges a testépítő étrend.
2018. jan. 28. 02:28
 6/7 A kérdező kommentje:
15/F
2018. febr. 14. 22:00
 7/7 anonim ***** válasza:

a gyúrás meghozza majd az étvágyad és így többet tudsz majd enni, gyorsabban felszedni a kilókat.

Olvass utána kezdő edzésterveknek és lakj jól naponta 6x, igyál sok tiszta vizet és aludj legalább 8 órákat.

Ne hallgass olyanokra akik azt mondják nincs mire gyúrnod. Menj csak le edzeni vékonyan is.

2018. febr. 14. 22:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!