2/9 anonim válasza:
Igen, és így a jó, legalább fürdés előtt le tudom és otthon elintézem.
3/9 anonim válasza:
Nem szoktam reggel KV-zni, de ha iszom, akkor se jön rám a hugyozhatnék, illetve hát nagyon ritka, ahhoz több KV-t kéne meginnom.
Jellemzően inkább a teától, Sprite-tól, "mántengyú"-tól jön elő.
4/9 anonim válasza:
Én rögtön megyek pisilni, ahogy felkeltem.
Kávé után is kell egy idő után, mivel vízhajtó.
De ha a nagydologra gondoltál, az nálam nincs összefüggésben a kávéval.
6/9 anonim válasza:
Sok embernél beindítja az ürítést, nálam is gyakran. Bár délelőtt nem kávézom sosem s maga az evés is ilyen hatású, de a kávé jobban.
7/9 anonim válasza:
Nem, én is felkeléskor rögtön pisilek, vagy még éjszaka felkelek.
Az első kávé után így már nem kell menni, de megiszom rá a bögre zöld teát, meg még bent a munkahelyen +1 kávét, attól 5 perc múlva már menni kell. :)
8/9 anonim válasza:
Nekem mindig reggel kell elmennem, ha kávét iszok rögtön utána, ha mást, kis idő múlva.
9/9 anonim válasza:
Nekem igen. Szerintem tök jó, hogy így van "beállva a rendszer". Legalább később a nap folyamán nem kell ezzel foglalkoznom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!