Napi egy csésze kávé káros?
Figyelt kérdés
2018. jan. 12. 12:33
3/12 szlory válasza:
ááááááá "csésze nélkül nem" :D meg cigi nélkül sem! :D
1-2 csészényivel megihatsz nyugodtan, bizonyos tekintetben még jót is tesz.
5/12 anonim válasza:
Egy csésze kávé az lufi, kivéve, ha érzékeny vagy a koffeinre.
Ha nem vagy az, akkor kifejezetten előnyös a kávé fogyasztása, mértékkel.
6/12 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy napi egy csészétől bajod lenne.
7/12 anonim válasza:
Szerintem az, hogy valaki nem tudja addig kinyitni a szemét és már áhítattal beszél a várva várt reggeli kávéról igenis függés... És számtalan ilyen ember van.
8/12 anonim válasza:
Utolsó: napi egy kávé nem azt jelenti feltétlen, hogy nem tud nélküle felkelni. Én pl. felkelés után 3 órával a reggeli mellé szoktam inni, mert szeretem az ízét. Ha akkor nincs időm, akkor ebéd után. Egyáltalán nem függés, ha nem jutok hozzá sincs bajom...
9/12 anonim válasza:
Senki nem beszélt itt áhitatról. Én kissé kávéfüggő vagyok, de délután 2-ig sosem iszom kávét és nem is élénkít, úgyhogy fizikai függés nincs.
Szerintem se jó, ha valaki kávé nélkül nem tud létezni, de persze rosszabb dolgok is vannak s nem kifejezetten erről volt szó. Legjobb tudomásom szerint (és sokat olvastam erről) a kávé egyáltalán nem káros (de nem szeretem a stimulálószereket, így ha rám erősen hatna élénkítőleg, személy szerint nem innám).
10/12 anonim válasza:
Ez olyan buta kérdés. Ha kívánod, szereted, akkor is meg fogod inni, ha káros, ha nem. Ha meg nem szereted, akkor teljesen mindegy, hogy káros e, mert nem iszod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!