Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Mit egyek hogy híztak?

Mit egyek hogy híztak?

Figyelt kérdés

Sajnos nem bírok enni csak napi egyszer, szeretnék sportolni de valamiért mindig el felejtem.

Nem tudom mit tegyek nagyon szeretnék hízni de nem megy csak még jobban fogyok!!

Lány vagyok 18 éves,168 cm és 48 kg

2018. jan. 8. 22:14
 1/5 anonim ***** válasza:
Kivizsgáláson túlvagy már? Lehet a háttérben allergia, bélrendszeri betegség, pajzsmirigy probléma, cukor probléma, túl sokminden sajnos. Ekkora étvágytalanság szerintem nem normális. Ha eszel, akkor mit szoktál?
2018. jan. 8. 22:20
 2/5 anonim ***** válasza:

1. Orvosi kivizsgálás, mert jelezhet pajzsmirigy problémát. Ha nem találnak semmit, akkor

2. Dietetikus, aki egészséges, de mégis hízlaló étrendet állít össze neked.

Mindenképpen orvosnál kezdj, hogy kiderüljön betegség miatt fogysz, vagy csak ilyen alkat vagy. Mindig is ilyen vékony voltál, vagy nemrég kezdődött?

A napi egyszeri evéssel az a gond, hogy az emésztőrendszered néhány év alatt tönkre fog menni. Legalább 3, de inkább több étkezés kellene, egyenletesen elosztva.

2018. jan. 8. 22:20
 3/5 anonim ***** válasza:

Sosem értem meg az ilyen csajokat... ha nem lenne feleségem, egy 50 alatti csaj lenne az álmom... egyszerűen fenomenális a szex egy ilyennel, olyan pózokat lehet csinállni vele, oda emeled ahová akarod...

Nincs semmi baj a súlyoddal, ne akarj hízni, tökéletes vagy.

2018. jan. 9. 07:01
 4/5 anonim ***** válasza:

Utolsó szerinted jó lehet a szex egy csont és bőr csajjal, aki egészségtelenül sovány?

Kérdező, menj el orvoshoz mert alapból az sem normális, hogy naponta egyszer bírsz csak enni. :(

2018. jan. 10. 11:38
 5/5 anonim ***** válasza:

3-nak.

169 centi vagyok, 54! kiló és a párom még így is néha félti az egészségemet, mert vékonynak talál.

Voltam 48 kiló betegség miatt, undorítóan néztem ki, kiállt a bordám, a csípőm, a gerincem, kb. mint egy haláltábor-szökevény.

2018. jan. 10. 11:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!