Mit egyek hogy anyatejes 2 hónaposom aludjon, aluszékony legyen? Kb 6 órát alszik egy 24 órában. és vagy 15 -öt kellene.
nem, nem a hasa fáj. arra szedünk Espumisant,nagyon jól bevált, fájdalmas sírása már nincs is, csak néha bélműködések előtt egy kicsi.
egyszerűen fáradt, nyűgös, akárhogy ringatom, ha el is alszik kis idő múlva ébred is.
leginkább éjszaka alszik 3x2 órákat, vagy 3-at és nappal megáll az élet alvás szinte nincs is, percekről beszélhetünk, ha mégis.
de nem úgy van, hogy csak már ülni képes babákat szabad hordozni?
ezt is hallottam, valami gerincterhelés miatt, ha egy hordozóra gondolok, az a kenguru vagy ilyesmi
nem kenguruban kell hordozni :)
szövött kendő pl. tökéletes lenne. az ülni tudás a csatos hordozókhoz kell. kendőben, karikás kendőben újszülött kortól lehet hordozni a hordozós kor végéig.
Szia,
az én babám is ilyen volt, kb. 3 hónapos korában kezdett javulni a helyzet.
Pont a napokban gondoltam rá (nosztalgiáztam kicsit, mert most lesz egy éves), hogy amikor ilyen pici volt mint a Tied, akkor nappal az volt az egyetlen pihentető időtöltésem (mivel nekem sem aludt sehogy), hogy hagytam, hogy a karomban aludjon. Vagyis, nem tettem le, miután elringattam.
Szépen leültem a kanapéra, karomban az alvó babával, bekapcsoltam a tv-t és kicsit lazíthattam. Így aludt akár két óra hosszát is.
Esetleg próbáld ki Te is, hátha... :)
Tudom most reménytelennek tűnik, de hidd el, változni fog az alvása!
Gondolom jó fáradt lehetsz, úgyhogy kitartást!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!