Mit, mennyit, hányszor egyek egy nap, hogy nöjjön a babám?
Hát szerintem ez nem nagyon befolyásolja...egyébként pedig kiegyensúlyozott táplálkozás :) És igen, nem baj, ha nem szülsz 4 kg-os babát...én már csak tudom, 4150 g és 58 cm volt a lányom :D
És egyébként úgy, hogy egész terhesség alatt nem híztam, tehát az a plusz 8-10 kg, amit a baba és a körülvevő dolgok adnak, nem jelentettek súlytöbbletet, tehát kvázi ennyit fogytam. Mégpedig azért, mert az első 14 hétben hányós voltam, és őszibarackon éltem csak szinte. Aztán mikor ez elmúlt, nemsokkal később már hatalmas volt a pocakom, és nyomta a gyomromat, ezért nem bírtam enni... De a lányom mégis begyűjtötte ami kellett neki...bőven :)
Szóval ne idegesítsd magad...egyébként pedig az utolsó 2 hónapban hízzák a legtöbbet a babók...és ez pedig már előttetek áll! :)
Nem mondták hogy menj vissza egy hét múlva? Lehet, hogy simán csak elmértek egy körfogatot. Engem is ezzel rémisztgettek, 1 hétig bőgtem (méhen belüli retardáció) és csak a hasi körfogatot mérték el.
Én is megpróbáltam még a vasszöget is magamba tömni, hogy nőjön a babám, pedig előtte kiegyensúlyozottan és egészségesen táplálkoztam. Az eredmény: a fiam 3100 g-al időre született, rajtam meg pluszkilók lettek és a bélrendszerem nem tudta mit művelek.
Az anya születési súlya határozza meg a születendő babáét, mi ezt túlteljesítettük, én 2700 g-al születtem egészségesen és megnőttem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!