1 éves körüli gyerkőcötök miket eszik és hányszor 1 nap?
Már 15 hónapos.
De egy évesen 4 foga volt, és 5x evett.
Reggel fél 7 körül kelt, tápot kapott 150-180ml-t, majd 9 körül tízórai, joghurt, kefír, banán. Ő a falatkákat nem igen eszi, virslinek ennyi idősen nem vagyok híve. Aztán alvás, kb 1,5 óra délben ebéd, nagyjából a mi ebédün20k kevésbé fűszeresen, majd gyümi, fél 3 körül alvás 1,5 óra, ezután uzsi, kb, mint a tízórai+ gyümölcs. Este 7 körül fürdés utána táp 300 ml.
Nagyjából így:)
Igaz a fiamnak már "sok" foga van (8), de remélem nem baj, hogy leírom a napirendünket:
7-kor reggeli tápszer, utána még alvás 9-ig
9.30-10 között tízórai joghurt, vagy krémtúró
12.30 körül ebéd, amit mi is eszünk, ha nem ízlik, akkor szendvics, ebéd után alvás (1,5-2 óra)
16-17 között uzsi gyümölcs, vagy tejpép
Uzsi után séta, játszótér, játék
8-kor fürdés, utána tápszer, amit alvásig eszik meg. Kis adagokban, nem egyszerre issza meg az adagját (210-260 ml, változó mennyit kér). 9 körül alszik el, de addigra el is fogy a tápszer.
Éjszaka 1x kel, 3 körül, akkor tápszert kap, kb. 130 ml-t (többet nem kér).
Napközben szokott nasizni is (főleg mikor a nagyiéknál vagyunk), kekszet, babapiskótát, kukit, pogácsát, néha túró rudit, tejszeletet, de inkább a sósakat szereti. Vizet iszik, kb. 2-2,5 dl-t naponta.
1 éves múlt, most jött ki a 8. foga 1 hete, de ha jól látom már az örlőknél is be van dagadva az ínye. Előre félek tőle.
Irigyellek,hogy még tudsz szoptatni kedves utolsó válaszoló.
Nekünk most 2 fogunk van, igaz még mi is csak 11 hónaposak vagyunk. De még csak most bújt ki, és nem is nagyon látszana a többi.
Nekem tápszeres a kisfiam. Reggel fél 7- és fél 8 között van tápszer reggelire ( 250 ml). Aztán fél 10-10 óra körül gyümölcs tízóraira. Ebéd 1 és 2 között van, az főzelék mindig. Uzsonna 4 és 5 között. Még van itthon sinlac és tejpép is, még azt odaadom neki, amíg tart, vagy joghurtot, gyümölcsöt, vajas vagy csak sima kenyeret eszik, ez változó. 7 körül fürdés, és 8 körül van a vacsi, 250 ml tápszer.
Mi állandóan játszunk. 2szer alszik egy nap. Általában 10 és 11 között alszik el, és 1-1,5 órát. Délután is egyszer alszik, szintén 1-1,5 órát.
Mi bérházban lakunk, így sétálni el szoktunk menni, ha jó az idő.Azt valamelyik kaja után, de ez változó.
Azért is tettem fel a kérdést, hogy akinek mondjuk 2 fogú 1 évesen a picije, az is csak pépes dolgokat ad neki, mint én?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!