Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Másra is hatott ki így étrendv...

Másra is hatott ki így étrendváltás?

Figyelt kérdés
Másfél hete fogyokúrázom és ahogy telnek a napok, egyre intenzívebb gyomorgörcsöket tapasztalok. Néha olyan szinten elviselhetetlen, hogy kénytelen vagyok összegörnyedni meg lefeküdni. Pedig nem ész nélkül éhezek, csak nagyot változtattam az étrenden. Ilyet más fogyokúrázó is tapasztalt már a hirtelen étrendváltás miatt? Vagy valami gond van velem?
2018. jan. 4. 21:30
 1/3 anonim ***** válasza:
mi volt az étrend régen és mi most?
2018. jan. 4. 21:34
 2/3 anonim ***** válasza:
A gyomorgörcsök a túl sok savtól lehetnek. Sokkal több folyadékot igyál, és lugosító étrendet is vezess be! Hagyd el a szénsavasat, narancs féléket, paradicsomot az étrendedből. Igyál kamilla teát is. Egyél uborkát, salátát, céklát, répát. A zsiradékot ne iktasd ki teljesen az étrendedből, mert könnyen epekövek képződnek. Menj le a háziorvosodhoz, mert lehet nem jó a diétád. Adhat savcsökkentőt is.
2018. jan. 4. 21:50
 3/3 anonim ***** válasza:

Csatlakozom az első hozzászóláshoz, nem ártana infó az eddigi és a mostani étrendedről.

Én túl vagyok pár drasztikus életmódváltáson, nekem mindig szuper volt, sokkal jobban éreztem magam, mint előtte. De ehhez az kellett, hogy nekem megfelelőbb étrendre váltsak. Csak mert egy étrend alapvetően remek, még nem jelenti azt, hogy az adott embernek az kicsit is megfelel.

2018. jan. 4. 22:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!