Szerintetek mitől fogyok?
1 hónapja még 80kg voltam, most 73.
Diétáztam már többször is, de még azzal se sikerült ilyen hatást elérni(jó volt a diétám egyébként ami annyiból állt, hogy napi 800g csirkemell, 160g lassan felszívódó ch,
így az izomtömeg vesztést minimálisra csökkentettem.)
Na most az a helyzet, hogy sz*rúl kajálok és így is fogyok. tehát napi 150-200g gyorsan felszívódó szénhidrát simán megvan.Izomból biztos fogytam, de az kizárt, hogy ezt a 7 kiló mind izom, és víz volt. Szerintetek miért fogytam ennyit? nem igazán sportoltam utoljára dec 15.én voltam kondiba a betegségem miatt.De rendszeres edzés mellett és ennél jobb kajával nem sikerült fogynom még így.
Bocsi ha hosszú volt, és a hibákért is ha van, de ma rohanás az egész napom.
Lehet pont ez indította el a fogyást. Nekem is sokszor volt ilyen ,hogy hiába tartottam az előírt precíz diétát semmi nem ment le kb két hónap alatt sem. Azuátn megelégeltem és összevissza kajáltam erre hirtelen veszítettem 3kg súlyt.
Most nyilván,ha amúgy napi 3000 kalóriát eszel és úgyis fogsz tovább fogyni akkor menj el orvoshoz! De csak attól,hogy eszel csokit és egyebet simán lehet hogy kalóriadeficitben vagy.
"Na most az a helyzet, hogy sz*rúl kajálok"
Itt a válasz.
Amúgy miket eszel? (reggelire, ebédre, vacsorára)
reggeli:fehérje shake(40g fehérje, íze miatt szoktam hozzáadni 20g gyors ch-t(fullforce-osat)
eszek néha csokit még.
1 óra körül: csirkemell kb 150g, valami üdítő mellé.
5 órakor: melegszedvics kb 200g
este 8 fele megint csirke zsemlével.
Napközbe 1-2 csoki, chips. de emellett figyelek hogy napi 130g fehérjét bevigyem. szénhidrátot úgyis beviszem a hülyeségekből. Mikor dolgozok napi 9 km körül mozgok.
de már több hónapja dolgozom, és ez csak most kezdett el lenni. anyagcserém valamivel gyorsabb lett, de azt, hogy mitől azt nem tudom.
Haveromnál is ez volt, hírtelen el kezdett fogyni, mindenki örült neki, még ő is... aztán mikor kiderült, addigra többszörös áttétei voltak, belein, hasnyálmirigyén, máján... még fél évet húzta, aztán felakasztotta magát, hogy ne kórházban kelljen...
Nem ijesztgetni akarlak, de ha fogysz és indokolatlannak érzed, akkor ne a gyakorikérdéseken akard diagnosztizáltatni magad, hanem sipirc egy kivizsgálásra.
Ha férfi vagy, és a válaszod alapján annak tűnsz,akkor ez amiket leírtál,hogy mit eszel egy átlagos napodon az iszonyatosan kevés. Nem csodálom,hogy fogysz tőle. Nem mellesleg nem is értem ezt az indokolatlan ,irdatlan mértékű csirkemell fogyasztást. Esetleg attól alakulhatott ki valamiféle emésztési zavar vagy akármi,mert napi egy kiló csirke nem semmi.
Szóval az étrended koplalás, írtad délután egyig csak koplalsz,mert reggel összesen megiszol egy kis fehérje shaket ,az kb 100 kalória folyadékban. Majd 1kor eszel magában egy picike csirkemellet. Az is full diétás, legalább ennél mellé rizset és zöldségeket. Majd 5kor egy szendvics mert gonodlom ilyenkor már iszonyat éhes vagy az adhat kis tápanyagot és energiát. A végén írtad megint eszel egy csirkemellett. Ez kb 800 kalória amit leírtál. Írtad néha eszel csokit meg chipset is,jah mivel éhezel,rosszul eszel ezért a szervezeted üvölt valami szénhidrát után. Úgyhogy egyáltalán ne csodálkozz,hogy fogysz, inkább egyél rendesen..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!