Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Miért nem fogyok? Van olyan...

Miért nem fogyok? Van olyan betegség ami meggátolja a fogyást?

Figyelt kérdés
Elég keveset eszem max 1200 kcal és legtöbbször a hasam is megy,de napi 3-4x van székletem. Mozgni ugyan nem mozgok sokat,de ennyi étkezés mellett fogynom kellene,ehelyett még kicsit híztam is. Nem értem,lassan nem emrek enni semmit sem. most 64kg vagyok a 175cm-hez. akartam fogyni 59kg-ra de sehogy sem megy. azt észrevettem,hogy valami hormonális gondom van,mert tele vagyok pattanásokkal és a menstuációm is néha kimarad,szőrösödöm erősen.
2017. aug. 17. 17:13
 1/7 anonim ***** válasza:
Az sem mindegy, hogy mit eszel. De ha ilyen komolynak érzed a problémát akkor menj el orvoshoz.
2017. aug. 17. 17:17
 2/7 A kérdező kommentje:

enodkrinológushoz bejelentkeztem egy hónapja de még ugyanennyi hátra van pedig magán.. folyton megy a hasam és nem fogyok,nem értem.

elég jól eszek, halat,zöldséget nyersen,gyümölcsöt. kávézom,teljes kiőrlésű kekszet pár szemet. sajt stb. fél vega vagoyk halon kívül más húst nem eszem.

2017. aug. 17. 17:48
 3/7 anonim ***** válasza:

Olyan betegség vagy állapot van, ami annyira bekavar az anyagcserédbe, hogy nagyon kevés étellel tartod a súlyod.

Olyan nincs, ami meg tudja akadályozni, hogy fogyj. Ha napi többezer kcalt lemozogsz, akkor te nem fogsz súlyt tartani 1200 kcallal, de még 2500-zal sem, az bizonyos. Valahonnan jönnie kell az energiának.

Az, hogy mit, mikor és mekkora adagokban eszel, kb. semmit nem számít, az energia az energia, a test nem képes mágiára.

2017. aug. 17. 18:08
 4/7 anonim ***** válasza:

Aztán biztos csak 1200 kcal?

Egy normál ebéd is akörül van már.

2017. aug. 17. 21:49
 5/7 A kérdező kommentje:
biztos, nem eszem semmi főtt ételt ,nincs normális étkezésem. mint írtam pl 10kor megiszok cukormentes minden mentes lattét. esetleg ha marja a gyomrom emgeszek mellé 4szem korpovit kekszet szintén egy cukormentes cucc. 1-2 körül vagy amikor éhes leszek rio mare úgyhogy lecsorgatom az olajat,mellé csinálok egy totál nyers zöldésgekből álló salátát,alap paradicsom jégsali keverék ezt felöntöm fél doboz natúr joghurttal. eszem 2szem barackot,ha van dinnye ami már nincs akkor abból is eszem.egy db alma. megint iszom kávét. na nagyon éhes leszek akk eszem 50g zabot,vagy pár szem kekszet. néha fagyasztott gyümölcsöt fagyiként fogyasztok. ennyi.
2017. aug. 18. 16:04
 6/7 anonim ***** válasza:

Igen, az inzulinrezisztencia és a pajzsmirigy-alulműködés. A hasmenést sem ártana kivizsgáltatni, ha rendszeres, akkor tápanyaghiány alakulhat ki.

A rio mare szerintem nem jelent elégséges fehérjebevitelt, néha ehetnél valami mást is, pl. tojást. A nagytestű tengeri halakban elég sok a higany, én nem enném minden nap.

2017. aug. 19. 00:16
 7/7 anonim ***** válasza:

Ne kaloriat,hanem szenhidratot szamolj. Ami cukormentes es fel van tuntetve a szénhidrát alatt h ebbol poliolok,azt a szamot vond ki,mert cukoralkoholt nen kepes emeszteni a szervezet. Gyumolcsoket delelott egyel, 200g-nal ne többet (ilyenkor szoktak mondani, hogy szolo, dinnye,banan ne nagyon legyen)

Feherjet es rostot minel tobbet es a szenhidrat beviteled 80-90g-nal ne legyen tobb. Sok sikert es irj bartan!😊

2017. aug. 23. 15:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!