Miért nem fogyok? Van olyan betegség ami meggátolja a fogyást?
enodkrinológushoz bejelentkeztem egy hónapja de még ugyanennyi hátra van pedig magán.. folyton megy a hasam és nem fogyok,nem értem.
elég jól eszek, halat,zöldséget nyersen,gyümölcsöt. kávézom,teljes kiőrlésű kekszet pár szemet. sajt stb. fél vega vagoyk halon kívül más húst nem eszem.
Olyan betegség vagy állapot van, ami annyira bekavar az anyagcserédbe, hogy nagyon kevés étellel tartod a súlyod.
Olyan nincs, ami meg tudja akadályozni, hogy fogyj. Ha napi többezer kcalt lemozogsz, akkor te nem fogsz súlyt tartani 1200 kcallal, de még 2500-zal sem, az bizonyos. Valahonnan jönnie kell az energiának.
Az, hogy mit, mikor és mekkora adagokban eszel, kb. semmit nem számít, az energia az energia, a test nem képes mágiára.
Aztán biztos csak 1200 kcal?
Egy normál ebéd is akörül van már.
Igen, az inzulinrezisztencia és a pajzsmirigy-alulműködés. A hasmenést sem ártana kivizsgáltatni, ha rendszeres, akkor tápanyaghiány alakulhat ki.
A rio mare szerintem nem jelent elégséges fehérjebevitelt, néha ehetnél valami mást is, pl. tojást. A nagytestű tengeri halakban elég sok a higany, én nem enném minden nap.
Ne kaloriat,hanem szenhidratot szamolj. Ami cukormentes es fel van tuntetve a szénhidrát alatt h ebbol poliolok,azt a szamot vond ki,mert cukoralkoholt nen kepes emeszteni a szervezet. Gyumolcsoket delelott egyel, 200g-nal ne többet (ilyenkor szoktak mondani, hogy szolo, dinnye,banan ne nagyon legyen)
Feherjet es rostot minel tobbet es a szenhidrat beviteled 80-90g-nal ne legyen tobb. Sok sikert es irj bartan!😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!