Régi/romlott hústól lehet valami bajom?
Hűtőben volt bontatlanul a nyers csirkemell. 6 napja lejárt. Fehér pöttyös volt és kissé záptojás szagú. Levet is eresztett. Megsütöttem alaposan, de még így is furcsa íze van, a záptojásra hasonlít leginkább.
Pár hónapja is történt ugyanilyen eset, akkor is megettem fél kilót ilyenből és semmi bajom nem lett tőle.
Sajnáltam kidobni. :(
De múltkor ennél még rosszabb állapotban volt a hús, és attól se lett semmi baj, még csak hasmenés se.
Én úgy gondoltam, hogy a hőkezelés elpusztítja a kórokozókat benne, viszont mivel az íze is megváltozott azt már nem lehet visszafordítani sütéssel.
Ha valami bajom lenne tőle, mikor és milyen tünetek jelentkeznek majd?
Már fél nap eltelt, egyelőre még semmi baj.
Úgy tűnik az én immunrendszerem kibír ennyit. :)
Biztos vannak akik érzékenyebbek és megbetegednének ennyitől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!