Ez túl sok volt mára?
Figyelt kérdés
Délelőtt ettem egy kókuszgolyót (tudjátok az a tipikus házi tömény csokis-kekszes)
Most pedig ettem egy tükörtojást (olaj nélkül sütve) és egy epres (és gondolom jó cukros) jogjurtot.
2018. jan. 3. 17:39
11/20 anonim válasza:
172 centihez a 47 kiló BETEGES!
Neked ORVOS kell, mert anorexiás vagy!
12/20 A kérdező kommentje:
51 korul vagyok 47-48 csak a cél
2018. jan. 4. 15:03
13/20 A kérdező kommentje:
Miért hízok tőle? :/ ötlet hogy ne így legyen?
2018. jan. 4. 15:04
14/20 anonim válasza:
biológia,
Ettől a koplalástól megnő az inzulinszinted tehát éhes leszel,ráadásul édes cukros dolgokat viszel be hogy ezt csillapítsd.A szervezeted ilyenkor rögtön zsírba fog raktározni,hiszen észleli hogy koplalsz nem kapja meg a megfelelő energiát. Egyél napi 5ször fehérjedúsan jó szénhidráttal,estére lassú fehérjét,és sport mellett lesz változás,izmosodás.
15/20 A kérdező kommentje:
Ez igaz. Ha nem cukros dolgokat hanem fehérjedús ételeket, és sok zöldséget eszek tudom tartani ezt a mennyiséget nem?
2018. jan. 4. 20:24
16/20 anonim válasza:
igen,centiket mondanál?
miért akarsz fogyni?
17/20 A kérdező kommentje:
Derék: 65cm
Csípő: 90cm
Comb: 46cm
2018. jan. 5. 15:03
19/20 A kérdező kommentje:
Miért?
2018. jan. 5. 18:23
20/20 anonim válasza:
Semmi értelme kiemelned ezt a kérdést, elég nyilvánvaló hogy rettenetesen kevés és ráadásul az a kevés is egészségtelen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!