Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » 2 napja beteg lettem mára már...

2 napja beteg lettem mára már jól vagyok de nem tudom hogy mit csináljak? (részletek lent)

Figyelt kérdés
A barátaim eddig mindig azt mondták hogy jó alakom van.Ez azért volt mert napi egyszer ettem kisebb mennyiséget és mellette 90 percet edzettem (régebben 2 órát csak elkezdtem cigizni és már nem bírta a testem azt a plusz fél órát).Aztán jött hogy 2 nappal ezelött este(23.45 kor) hánytam kb egy vödörnyit aztán negyed óránként egy negyed vödörnyit egészen ma reggelig.Lefogytam 47 kg-ról kb 43 kg-ra.A problémám az,hogy 1 hét múlva kirándulni megyek a barátaimmal és és nem akarok úgy kinézni mintha táplálkozási problémáim lennének ezért ha valaki tudna segíteni a válaszát nagyon megköszönném.
2016. máj. 27. 18:37
 1/2 anonim ***** válasza:
Az ilyen kamu kérdésnek mi értelme?
2016. máj. 27. 18:44
 2/2 anonim ***** válasza:
Eleve nem lehet fél vödörnyit sem hányni nem hogy egészet. Keveset ettél akkor még is mi jött ki belőled? Ha nincs benned semmi nem is fogsz ennyit kiadni. Szóval szerintem ez nem igaz. Viszont jó lenne ha többet ennél mert gondolom nem szeretnél anorexiásnak nyílvánítva. Minimum azt a 4 kilót szedd vissza és egyél rendesen. Mi értelme ennek a napi egy étkezésnek? Lehet ezt nem tolerálta tovább a szervezeted. Napi 5 étkezés!! Ja igen és a bagót is el lehetne felejteni. Nem eszel de a cigi az megy jó hogy kidobod a taccsot. A megoldás az hogy egyél rendesen!
2016. máj. 27. 23:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!