13 éves lány vagyok,160cm és 44kg. Szerintetek jó, sok vagy kevés?
Figyelt kérdés
2017. dec. 31. 19:14
1/12 anonim válasza:
Hát soknak biztosan nem sok. Testalkattól is függ, de normális vagy inkább sovány. De úgyis fogsz még hízni (meg talán nőni is), szóval nem 13 évesen kell elérni az ideális testtömegindexet.
2/12 anonim válasza:
Nem mindegy, hogyan oszlik el rajtad..lehet hogy pont tökéletes, lehet hogy felül sovány vagy és a combjaid vastagok..tehát ezt így nem nagyon lehet megmondani, de nekem az a tippem, hogy jó a magasságodhoz
3/12 anonim válasza:
Pont jó. A lányom 161 cm és 43 kg, karcsú, szép alakja van, nem sovány. Na, én az vagyok: 172 cm és 50 kg. :D BÚÉK!
4/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2017. dec. 31. 20:19
5/12 anonim válasza:
A privátnak: 36 vagyok és házas. Több üzenetet nem kérek, kösz!
7/12 anonim válasza:
Én szerintem az ponosan megfelel a magasságodhoz. A lányok többségénél az ideál súly 40 és 55 kg között mozog
9/12 Kálmán Bór válasza:
Szerintem sem a súlyoddal kell foglalkoznod. teljesen mindegy hogy milyen s súlyod ha jól érzed magad a bőrödben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!