Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Dagadt vagyok mit tegyek?

Dagadt vagyok mit tegyek?

Figyelt kérdés

Dagadt vagyok 165cm ès 74kg,ezèrt csúfoknak a suliban.

Szeretnèk baràtot.

Jàrok héti

három edzèsre és 3-szr futni 5km-t.

Mit tegyek?

#sport #dagadt #Èletmód #táplàlkozas
2017. dec. 27. 22:17
 1/9 anonim ***** válasza:
A suliba csak tanulni járj. Barátokat máshol keress. Pl. az edzésen.
2017. dec. 27. 22:21
 2/9 paradicsom31 ***** válasza:
47%

Nem vagy dagadt, csak husis. Aki ezért lenéz, az egy romlott lelkű ember. Soha be mások véleménye számítson. A külső nem fedi a belsőt.

Az elmondottak alapján jó úton haladsz, ha a "fogyás" a célod. Ahhoz hogy minél hatékonyabb legyen ez, egy étrendet is követned kell :) fel a fejjel, szép vagy Te, hidd el.

2017. dec. 27. 22:23
 3/9 anonim ***** válasza:

A csúfolódóknak nincs minden indián a kenujukban. Bolond lyukból pedig bolond szél fúj. Ennyibe kell venni őket.

Amit a mozgással csinálsz, az jó. Folytasd, és meglesz az eredménye. Amit csinálj: mozgással levezeted a feszültséget. Amit ne csinálj: bánatevés.

2017. dec. 27. 22:24
 4/9 anonim ***** válasza:
Dagadt nem vagy esetleg egy kis felesleg van rajtad. A sport rész nalad meg van azt folytasd. A kaja nem jó. Szerintem fog vissza a kaját kicsit. Ne nasizz kerüld az édességeket csokikat cukros üdítőket. Nem vészes a dolog csak figyelj oda mit és mennyit eszel. Nem azt mondom hogy soha ne egyél sütit csak mértékkel és mondju heti 1x. Biztos tudod mitől van a felesleged. Ha sokat eszel este akkor azt is fogd vissza. Tehát nem azt mondom hogy kezdj őrült diétába. Egyszerűen egyél kicsit kevesebbet, figyelj oda. Mértéktartás.
2017. dec. 27. 22:29
 5/9 anonim ***** válasza:
Kerüld az édességeket, magas cukortartalmú ételeket. Minél több vizet igyál (lényeg, hogy ne legyen kalória az italodban).
2017. dec. 27. 22:33
 6/9 anonim ***** válasza:

Erre leginkább csak ifjak mondják, hogy dagadt, ez azért annyira nem vészes, hogy ilyen durva szavakat használjunk, persze fogyni melegen ajánlott, hisz jelentősebb felesleged van.

A legjobb, ha életmódot váltasz, ami segít, hogy kalóriadeficitben is jóllakottan, energikusan fogyhass. De legalábbis nem éhezve.

Én sosem hagyom el az édességeket fogyáskor, de erősen szénhidrátszegények, tápanyagdúsak. Fontos, hogy tartani tudd az étrendet, úgyhogy ha neked ehhez sok édesség és nasi kell eleinte, legyen úgy, inkább, mint hogy föladd a 2. napon. De azért jó lenne normális ételekre alapozni, bár meg nem mondom, neked mi lehet a normális. De érted, nem csupa rágcsa és cukor és feldolgozott étel, hanem normális fehérjeforrások, zöldségek s ha neked több szénhidrát kell, pl. gabonák... Némi gyümölcs is OK, van, akinek sok is belefér. Ha ledolgozod s nem leszel tőle éhes meg semmi, de jobban érzed magad vele, miért ne?

Nem lehet fix receptet adni, minden ember más. A mozgás, látom, megvan, ez nagyon jó.

2017. dec. 27. 23:08
 7/9 anonim ***** válasza:
Várj.
2017. dec. 28. 21:06
 8/9 anonim ***** válasza:
Lány vagy?
2017. dec. 28. 22:09
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek màr fogytam 2 kg-t ètrendet váltottam ès abbahagytam a nasi evèst
2017. dec. 29. 09:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!