B12 injekció során felszedett már valaki pár kilót? Tapasztalatokat kérek
Figyelt kérdés
1hónapig beteg voltam ,legyengült az immurrendszerem ès ezalatt az 1hónap alatt fogytam is,keveset ettem ,nem volt sok étvágyam , most tartok a 3 injekciónál és sokkal jobb az étvàgyam , ,viszont, nem vagyok hajlamos az "elhîzàsra nagyon, de lehet arrol szó hogy legalàbb +1,2kilót meghízzak?
Van aki hízott tőle? Mik voltak a tapasztalataitok?
2017. dec. 22. 23:06
1/2 anonim válasza:
Simán megtörténhet injekció nélkül is betegség után. Bár szerintem elég logikus hogy ha betegség után amikor nem eszel annyit hízol hogy ha elkezdessz normálisan enni.
2/2 A kérdező kommentje:
De hiába sokat eszek nem hízok,vagy inkàbb nehezen, nem vagyok hajlamos rá :( igaz hogy most legalabb van étvàgyam,nem úgy mint azelőtt ,de remélem az injekció utàn lesz eredménye
2017. dec. 23. 13:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!