Kb hány kcal-t ettem ma?
Sziasztok! Tudom, hogy egy páran le fognak szólni emiatt, mert csak egy 13/L vagyok. De szeretném tudni hogy kb mennyit kcal-t ettem ma. És hogy ez kevés vagy még kell-e ennem?
Reggeli: 1 vajkrémes kukoricáskenyér
Ebéd: egy nagyon kevés pulykaragu leves + 1 alma
Uzsi: egy teljes kiörlésu kenyérbol készített szendvics + 2 db téli szalámi meg egy db kinder bon bon
Vacsi: 3db üres palacsinta, 1 túrós és 1 lekváros.
Nem tudom hogy ez sok, kevés vagy pont jó.:)))
Elég kevés kalória:
kukoricakenyér 155
20g vajkrém 60
pulykaragu leves mondjuk 200ml 70
alma 78
teljes kiőrlésű zsemle 146
téliszalámi 2db 50
kinder bonbon 40
5x palacsinta 430
20g túró 30
20g lekvár 55
Összesen 1114, ami fogyókúrás. 1500 körül kellene fogyasztanod.
Javasolni tudnám, hogy a sok szar - vajkrém, szalámi, kindercsoki, palacsinta, lekvár stb. helyett rendes ételből egyél többet, pl. főétel; illetve normális dolgokat egyél a kenyérrel pl. zöldségek, normális vaj-sajt, ne szemét ipari felvágottak meg kencék.
Vacsorára meg reggelire is édesség helyett normális étel pl. zabkása, olajos magvak, saláta, wrap, tojásételek, szendvicsfélék stb.
Uzsonnára, tízóraira nyugodtan ehetsz gyümölcsöt mert az teljesen hiányzik az étrendedből.
Ez semmi, 2 db téliszalámi, meg ÜRES palcsinta...
Mi lenne, ha normálisan ennél, rendes mennyiségeket, és mellette sportolnál valamit, hogy ne hízz el?
Könörgöm, 13 éves kislány vagy, ha nem menstruálsz ilyen étrenddel nem is fogsz, vagy elmúlik, ha már megjött...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!