Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Mit tegyek az étkezési zavar...

Mit tegyek az étkezési zavar ellen?

Figyelt kérdés

Az a bajom, hogy keveset eszem rendes ételekből és rengeteget edessegbol. Pl. reggelire eszem szendvicset, ebédre levest+húst korettel (nem nagy adag) és azután sok csokit.

Ebéd utan valahogy vágyom az édességre.

De már betegesen, neha azért nem eszem rendes ételt hogy a kcal bevitelt ne lépjem túl, mert tudom h utana úgyis fogok csokit enni és annak hagyok helyet.

Két éve nagyon szigorú diétát csináltam, valószínűleg túl keveset ettem, de semmit nem vontam meg magamtól teljesen.

Esetleg anorexiás vagyok?

17/L 52kg, 172 cm

2017. okt. 29. 16:38
 1/3 A kérdező kommentje:

Még annyi, hogy nagyon lelkiismeretfurdalasom van édesség zabálás utan, mert nem tudok mértéket tartani. És mivel mérges vayok magamra, valószínűleg ezert eszem még többet.

Sportolok is, heti 5x 40 perc atlétika

2017. okt. 29. 16:44
 2/3 anonim ***** válasza:
68%
Mivel a cukrot a szervezet alkoholra bontja, meglehet alkoholista vagy.
2017. okt. 29. 17:58
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Nem vagy anorexiás, csak csoki-édességfüggő.

Nehéz leszokni, de nem lehetetlen :)

2017. okt. 30. 13:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!