Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mit tegyek a haspuffadás...

Mit tegyek a haspuffadás ellen? 18/l

Figyelt kérdés

Lassan 2 hónapja haspuffadással küzdöm.Próbálom visszaszorítani a lisztes és cukros ételeket.Vettem espumisant,de semmi hatása,illetve nem sok.Járok futni heti 2 alkalommal minimum.Itthon is szoktam tornázni.Most olvastam,hogy a bormsenta tea segít.Van itthon Saga borsmenta tea,ez segíteni fog?

Nem vagyok túlsúlyos,emiatt nagyon meglátszik,hogy fel vagyok puffadva,164 cm vagyok es 48 kg.

2017. okt. 25. 15:23
 1/4 anonim ***** válasza:
Persze,kipróbálhatod.Én is szoktam inni,nekem bevált.A tejes dolgokkal hogy állsz?
2017. okt. 25. 15:35
 2/4 A kérdező kommentje:
Fogyasztok tejterméket rendszeresen,nost megpróbálom szt is hanyagolni.Már mindenre gondoltam,terhességre is.Viszont fogamzásgátlót szedek,óramű pontossággal,soha sem maradt ki egy db sem.Megvonásos vérzésem is rendesen jelentkezett.Csináltam pár napja egy tesztet,ami negatív lett,bár délutáni híg vizeletből csináltam,viszont már 1 hónapja nem szeretkeztünk a barátommal,úgyhogy már délutáni vizeletből is ki kellett volna mutatnia.Vagy rosszul gondolom?Semmi más terhességi tünetem sincs amúgy.
2017. okt. 25. 15:46
 3/4 anonim ***** válasza:
Pontosabban kellene Ismerni az étkezést. Széntablettát is vehetsz be napi 2-3 szemet. Ha folyamatosan fennáll, akkor még lehet elhúzódó bélhurut is, amire csersavas dolgok használnak (pl. diólevél tea, tölgyfakéreg tea, esetleg Bolus sdstringens tabletta (de csak akkor ha bélprobléma áll fenn). Kissé bezavar a futás, mert sok levegő nyelés mellett (futásnál ez előfordul), a perisztaltika a gyomorból levegőt képes beszívni a belekbe, ami ugyebár erős puffadást, sőt szélgörcsöket okozhat.
2017. okt. 25. 15:48
 4/4 anonim ***** válasza:

Nem,nem terhesség lesz,az tuti.

Hagyd el a tejet pár napra és figyeld magad.De egyáltalán ne fogyassz tejes ételeket.

2017. okt. 25. 16:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!