600g rizs van naponta tömegnöveléshez most, de nagyon nehezen megy le, ötletek hogyan egyem kicsit több életkedvel?
1. Sajnos ez így van, de nekem nem tetszett sohasem a vékony test, én pedig mindig az voltam. Jó nem panaszkodom mert nem hízok brutál nehezen de egyszerűen nem érzem úgy jól magam.:)
3. Igen kell, olyan soknak tűnik?:D
Tényleg ehetnél helyette valami mást is, amiben sok ch van. Krumpli? Kenyér? Köles, hajdina, bulgur? Hüvelyesek, olajos magok?
Amúgy csinálhatsz belőle tejberizst, rizskoch-ot is, vagy darált hússal rakott ételeket (rakott karfiol, kel stb.). Pörkölttel vagy csak szafttal, tejföllel, párolt zöldségekkel (borsó, répa, kukorica) is finom a rizs.
És ugye ebbe még csak a rizs van benne...
Se zöldség, se gyümölcs, semmi hasznos, csak 1 kaja...
Zöldség is megy persze, egyébként nem feltétlen vagyunk egy súlyban én attól nem zsírosodom hálistennek, de szerintem durumtészta lesz ebből, a tésztás ételeket, jó kis gombapörkölt pl:D
Köszönöm a tippeket ételekhez!!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!