14 éves vagyok és 120-125 kiló,165 centi. Milyen fogyókúrás módszereket ajánlanátok? Nem muszáj gyorsnak lennie, csak hatásosnak.
Először vizsgáltasd ki magad. Vércukor szint, stb.
Csak diéta és kalóriadeficit.
Ha betartod, akkor 1 hónap alatt sok kilót fogyhatsz vele.
Szerintem is vizsgáltasd ki magad, mert óriási bajok vannak. Nem is értem, hogyan lehet így meghízni s nem is tenni semmit...
Lehet, hogy valami bajod van, ami miatt speciális diéta kell, nem lehet tudni, de hogy minden segítségre szükséged van, az valószínű...
A fogyáshoz kalóriadeficit kell, az egészséges, élvezetes, jóllakott fogyás összetettebb, ezért sem ártana szakember, főleg ha nem ehetsz akármit.
Jajj Istenem, én is hasonló helyzetben vagyok...
Attól függ mennyit eszel. Ha sokat, akkor kevesebbet enni, de ha falásrohamaid vannak akkor fokozatosan kéne kevesebbet enni. Emellé vizsgáltasd ki az anyagcserédet
...
Azt a qrva.
Hogyhogy még nem voltál a tv-ben ?
illő tisztelettel szabadjon megjegyeznem, hogy ez már életveszély közeli állapot.
se torna, se konditerem, sem úszás, sem egyéb kínzás, csak simán 1200kcal naponta..ennyivel két év alatt lemegy a súlyod rendesen. úgy számolj, hogy heti fél kilótól szabadulj meg. ez még nem jár éhezéssel, de határeset...
50 kiló felesleged van barátian kalkukálva..ez két év..
némi segítség: www.kaloriabazis.hu
nagy-nagy kitartást kívánok(ha igaz, amit írtál)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!