Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Ettől tényleg meg lehet halni?

Ettől tényleg meg lehet halni?

Figyelt kérdés
Pár napja vitáztam egy emberrel, aki azt akarta elhitetni velem, hogy ha mostantól nem ennék semmit, csak szinten tartanám a folyadékbevitelt néhány napon át, akkor napokon belül meghalnék. Szerintetek igaza van?
2017. okt. 12. 20:01
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Igen, meghalnál, kb 2-3 hét alatt. De a 2. héten már csak feküdni tudnál.
2017. okt. 12. 20:08
 2/16 anonim ***** válasza:
Szerinted mégis mi történne?
2017. okt. 12. 20:10
 3/16 anonim ***** válasza:
Csak heteken belül. Elhitetni? Huh...
2017. okt. 12. 20:10
 4/16 A kérdező kommentje:
Vegyünk mondjuk egy kicsit túlsúlyos embert. Ha nem enne pár napig kétlem, hogy meghalna, mert a szervezetének lenne mit lebontani.
2017. okt. 12. 20:11
 5/16 anonim ***** válasza:
76%
Nem abba halnál bele, hogy ahogy te fogalmazol a szervezetednek nincs mit lebontani hanem, hogy leáll az emésztőrendszered ezáltal az anyagcseréd, és dominóként dől össze az egész szervezeted műkődése.
2017. okt. 12. 20:16
 6/16 anonim ***** válasza:
Pár nap után azért még egy egészséges ember nem fog meghalni. Nem tudom mennyi az éhezés világrekordja, de több, mint két hét.
2017. okt. 12. 20:39
 7/16 anonim ***** válasza:

Koplalós időszakomban 6 napig nem ettem semmit. Tulajdonképpen csak a 4. vagy 5. nap környékén szédültem meg egyszer és ennyi.

Meg egy picivel gyengébb voltam.

2017. okt. 12. 20:42
 8/16 A kérdező kommentje:
Szó szerint ezt mondta: "Ha egyáltalán nem eszel 2-3 nap múlva már nem érezed az éhséget. Bágyadt leszel csak. A végén egyre többet fogsz aludni, majd csendben meghalsz."
2017. okt. 12. 20:58
 9/16 anonim ***** válasza:
52%
Szerintem ez így hülyeség, de nézz utána, pl. itt találsz infókat éhségsztrájkolókról.
2017. okt. 12. 21:34
 10/16 anonim ***** válasza:

Ha ezzel rám célzol akkor kívánom neked, hogy soha ne tudd meg mi az a testképzavar. :) Ha valaki "éhségsztrájkot" tart nyilván nem jó kedvéből, passzióból teszi.

2017. okt. 12. 21:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!