Ettől tényleg meg lehet halni?
Figyelt kérdés
Pár napja vitáztam egy emberrel, aki azt akarta elhitetni velem, hogy ha mostantól nem ennék semmit, csak szinten tartanám a folyadékbevitelt néhány napon át, akkor napokon belül meghalnék. Szerintetek igaza van?2017. okt. 12. 20:01
1/16 anonim válasza:
Igen, meghalnál, kb 2-3 hét alatt. De a 2. héten már csak feküdni tudnál.
3/16 anonim válasza:
Csak heteken belül. Elhitetni? Huh...
4/16 A kérdező kommentje:
Vegyünk mondjuk egy kicsit túlsúlyos embert. Ha nem enne pár napig kétlem, hogy meghalna, mert a szervezetének lenne mit lebontani.
2017. okt. 12. 20:11
5/16 anonim válasza:
Nem abba halnál bele, hogy ahogy te fogalmazol a szervezetednek nincs mit lebontani hanem, hogy leáll az emésztőrendszered ezáltal az anyagcseréd, és dominóként dől össze az egész szervezeted műkődése.
6/16 anonim válasza:
Pár nap után azért még egy egészséges ember nem fog meghalni. Nem tudom mennyi az éhezés világrekordja, de több, mint két hét.
7/16 anonim válasza:
Koplalós időszakomban 6 napig nem ettem semmit. Tulajdonképpen csak a 4. vagy 5. nap környékén szédültem meg egyszer és ennyi.
Meg egy picivel gyengébb voltam.
8/16 A kérdező kommentje:
Szó szerint ezt mondta: "Ha egyáltalán nem eszel 2-3 nap múlva már nem érezed az éhséget. Bágyadt leszel csak. A végén egyre többet fogsz aludni, majd csendben meghalsz."
2017. okt. 12. 20:58
9/16 anonim válasza:
Szerintem ez így hülyeség, de nézz utána, pl. itt találsz infókat éhségsztrájkolókról.
10/16 anonim válasza:
Ha ezzel rám célzol akkor kívánom neked, hogy soha ne tudd meg mi az a testképzavar. :) Ha valaki "éhségsztrájkot" tart nyilván nem jó kedvéből, passzióból teszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!