A gluténérzékenység diagnóziálása után mikor kapom vissza a rendes testsulyómat?
Figyelt kérdés
mert ugye rátértem a gluténmentes étrendbe2017. szept. 30. 22:31
1/12 anonim válasza:
Alapvetően semmi köze a testsúlyhoz, hogy milyen étrenden vagy, ez a kalóriaegyenleg függvénye. Ha mégis bekavar egy betegség, ez akkor is egyéni, nem lehet megmondani, mi történik a súllyal ilyenkor.
2/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ
2017. okt. 1. 11:52
3/12 anonim válasza:
Híznod kellene?
Szerintem kell pár hónap, mire rendbejön az emésztőrendszered, és megfelelő lesz a tápanyagfelszívódás.
4/12 anonim válasza:
Alapvetően semmi köze a testsúlyhoz, hogy milyen étrenden vagy, ez a kalóriaegyenleg függvénye. - ez így nem igaz, mert minden érzékenységnél pl. glutén hiába zabálja teli magát pizzával, pl., ha semmi nem szívódik fel belőle, mert hiányzik az az enzime.
5/12 A kérdező kommentje:
De a Bturbo a Youtube videos egy hónap alatt meghízott a műtéte után
2017. okt. 2. 17:08
6/12 A kérdező kommentje:
Mennyi hónap kb.?
2017. okt. 2. 17:15
7/12 anonim válasza:
ez a te szervezetedtől függ, eltérő. Én például 1 év alatt sem tudnék felhízni, most is minden össze-visszaeszem, hogy végre meghízzak...
Ismerek olyan gluténest, aki 1 év alatt szedte össze, mert mellette mindenféle nyavalya kijött... Sajnálom szegényt mert alig ehet valamit.
8/12 anonim válasza:
Van két glutén érzékeny ismerősöm, és csont soványak. Nehéz gluténmentesen étkezni rendesen. Sok időráfordítást, anyagiakat, és utánajárást igényel. Ha viszont rászánod az időd, akkor nagyon finom dolgokat lehet készíteni.
9/12 A kérdező kommentje:
remelem ez minel hamarabb eljon
2018. nov. 9. 22:28
10/12 A kérdező kommentje:
mert mar majdnem eltelt egy ev amiota irtad az uzeneted
2018. nov. 9. 22:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!