Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Hogy adjam le szteroidos...

Hogy adjam le szteroidos felesleget?

Figyelt kérdés

Üdv mindenki!

Pár éve szteroidos kúra miatt rengeteg felesleg rakódott rám. Ez rendben is van, tisztában voltam vele, de! Arról szeretnék érdeklődni, hogy az ilyesfajta elhízást, mármint a gyógyszer útján történő súlyfelesleget, valamilyen különleges módszerrel kéne leadnom? Évek óta próbálkozom, testmozgással, oda figyelek mit eszek, de a súlyom stagnál. Ami jó is meg rossz is. De én szeretném leadni és vissza állítani régi alakomat. Próbálkoztam olyan mozgásokkal amik segítettek régen, de ma már attól sem sikerül lefogynom és kezdem azt hinni, hogy köze van ehhez annak, hogy nem "természetes" úton híztam meg.

Eddig nem találtam semmi érdemlegeset ezzel a témával kapcsolatban, hiába kerestem.

Tud valaki valamit erről? Válaszotok előre is köszönöm!:)

2017. szept. 23. 15:18
 1/5 anonim ***** válasza:

Az mit jelent pontosan,hogy odafigyelsz ,hogy mit eszel?

Kizártad a cukrot,lisztet az étrendedből?Vagy a kalóriákat számolod?

2017. szept. 23. 15:30
 2/5 anonim ***** válasza:
Nekem mostanában az tűnt fel, hogy ha szedek jó minőségű probiotikumot, akkor nem hizok vagy fogyok. Gondolom a bél rendszeredet is rendbe kene hozni. Hisz az az alapja
2017. szept. 23. 17:58
 3/5 anonim ***** válasza:
UI én is szteroidozok orvosi okokból
2017. szept. 23. 17:59
 4/5 anonim válasza:

A szteroid vizet köt meg, ezért tűnhetsz testesebbnek. Esetleg étvágy növekedést is okozhat.

Gondolom adnak vízhajtót mellé.

2017. szept. 24. 22:49
 5/5 anonim válasza:
Amúgy próbálj kevesebbet enni és mozogni.
2017. szept. 24. 22:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!