Hogyan adjam le a felesleget az ideális testsúlyom eléréséhez?
Úristen! Anorexiás vagy?
Hány cm vagy, amihez ideális a 42-43 kg?
Én lánykoromban voltam 45 kg a 161 cm-hez, mindenki szerint csontsovány voltam, most két gyerek szülése óta 54 kg a súlyom, és ez nekem pont jó, vékony vagyok de van izomzatom.
Szerintem ha te ebből a súlyból fogyni akarsz, az izomzatodból fogsz veszíteni.
Akkor tényleg alacsony vagy. Has, fenék, tipikus női problémák, nekem is ez a terület a kritikus.
Próbálj speciálisan erre a területre tornázni, mert a többi helyről biztos nem kell fogynod. Kitörés, guggolás sok számban, akár súllyal is.
Azt ugye tudod, hogy a mozgás 30% az étrend 70%-ban segít, ezért az is nagyon fontos, a fehérjebevitel lényeges, emellé a szénhidrátokat kell nagyon minimálisra csökkenteni.
Összességében a kg nem mond semmit, mert az izomnak van súlya, inkább a cm. Nekem pl. most szülés után jó 20cm-rel volt több a derékbőségem mint előtte! Most már csak 14 cm-nél járok, de az még így is sok. A hasra a sok felülés sem jó, azt mondják, nem szabad minden nap csinálni, pihentetni kell közben.
Én ilyesmiket próbálok most, nézz bele:
https://www.youtube.com/watch?v=3wul79m1BKY
A fenék-csípő környékén elég sok rázómozgás van benne, ez biztos nem vastagít, inkább szálkásít, tudom hogy problémás ez a terület, én is csak harcolok ezzel. Most nekem ez a zumba bejön, mert legalább élvezem a mozgást, és szívesen csinálom, hogy lesz-e eredménye, nem tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!