Szeretnék felszedni kb 15kg felesleget. Hogy tudnám ezt elérni?
Szeretnék jó kövér lenni mert eléggé vékony vagyok. Van egy kicsi zsír a hasamon de nem sok, épp ezért akarom magam felhízlalni. Ki szeretném hízni a ruháimat. Van aki esetleg segítteni tudna hogy meghízhassak? 15/F 172cm 56kg
Írhattok privátban is...és kérlek a lebeszéllésektől kíméljetek,mert nem fogok rátok fogyás vagy az izmosodás terén hallgatni. Nekem ez a fétisem és nem tudom visszafogni.
nem zsírt kell hízni hanem izmosodni, ahhoz bizony meg munka kell, edzés, sport.
Ha elkezdesz sportolni, enni is fogsz mellé mert éhes leszel, és majd nősz mint a gomba.
Ha neked ez az álmod, akkor zabálj egész nap. Rengeteg szénhidrát, édesség plusz cukros üdítőitalok.
Ilyet sem hallottam még...
Egyél nagyobb adagokat, de egészséges ételekből, ne mekis kaját meg cukros üdítőket, attól csak beteg leszel. Nasinak mogyoró, olajos magvak, aszalt gyümölcsök, abban sok a kalória.
Amúgy ha sportolsz és sokat eszel akkor izmot is növesztesz és az izom+zsír nagyobbnak fog látszani mint a tiszta zsír :)
Mozogj a lehető legkevesebbet, akkor is egyél ha csak a szemed kívánja. A lényeg h ne gondolkozz, hanem mondjuk boltban vagy és megkívánsz valamit, csoki vagy hasonló akkor vedd meg.. reflexből
plusz van a GOMAD "diéta" keress rá :)
nem értem az ilyen válaszolókat.
a kérdező hízni szeretne,ezt írta.
nem pedig azt,hogy hogyan lehetne 2es típusú diabéteszt a leghamarabb elérni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!