A vércsoport szerint táplálkozás elmélete hiteles?
Arra gondolok pl, hogy én A vércsoportú vagyok, akkor elvileg nekem a zöldségek, gyümölcsök tesznek jót, azokat kellene ennem és húst pl egyáltalán nem. Namost a valóság ennek szöges ellentéte a sertéshúst imádom, minden nap eszek, míg a zöldségeket, gyümölcsöket ritkán, mert azokat meg útálom. Most akkor ez az elmélet hiteles lenne?
Ott vagyok, hogy gondolkozok. hogy vegyek-e olyan kiegészítőt, ami elvileg hozzám illik. Ugye elég gondot okoz mindenkinek, hogy a szükséges vitaminokat, mineráliákat bevigye, mert az élelmiszerekben csekély mértékkel vannak meg és az étrendkiegészítőkben is eltérő arányban töltik meg. Az lenne alogikus, ha már a rám szabott vitamin összetételt venném, ami ugye elvileg a vércsoportom képezi le. Viszont amit olvastam arról, hogy mik a jók számomra és mik a kerülendők, nem vagyok biztos benne és az ára is drága meg az összetevői is alacsonyak [link] Mi a tanácsod? Minden jobbító szándékú választ szívesen vaszek :).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!