Az 14 éves gyereknek melyik az egészségtelenebb, károsabb? A kávé vagy az energiaital?
Figyelt kérdés
2010. máj. 27. 15:12
3/11 anonim válasza:
Az energiaital károsabb. A kávé kis mértékkel fogyasztva egészséges.
4/11 anonim válasza:
A kávé sárgítja a fogakat és gyomorfekélyt lehet tőle kapni
5/11 anonim válasza:
Az energiaital sokkal károsabb. Mindenféle vacak van benne, egyáltalán nem ivásra való. A kávé 14 évesen mértékkel fogyasztható (én ennyi idősen, vagy kicsit öregebben csak hétvégenként ittam egyet).
6/11 anonim válasza:
DE b@zdmeg az emberi immunrencer van olyan erös hogy kibirja a ((vacakokat))
7/11 anonim válasza:
Ha káve kell meg E-ital 14 évesen akkor baj van a vérnyomásoddal és orvoshoz kell menned (aki lehet hogy azt mondja kávézhatsz)!
8/11 anonim válasza:
06-16 09:44
Nemcsak kulturáltatlan vagy, de tanulatlan is. Az immunrendszer a kórokozók ellen védi a szervezetet, nem pedig a káros hatású élelmiszerekkel szemben. A kérdésnek semmi köze az immunrendszerhez, legfeljebb akkor, ha mondjuk fertőzött vízből készítik a kávét vagy az energiaitalt. Olvasgasd a nagy írókat, akiktől megtudhatod, hogy lehet választékosan kifejezni a véleményedet, valamint a biológiakönyvedet.
9/11 anonim válasza:
Szerintem az energiaital.Én ezek helyett zöld teát szoktam inni, mert az egészséges is.
14/l
10/11 anonim válasza:
kávé a károsabb....Monster forever :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!