Ez ránézésre kb mennyi kalória lehet?
Tudom hogy ezt nem lehet pontosan megmondani, de úgy nagyjából mennyi kalória?
A toll és a kulcs csak méret viszonyítási alap ként szolgál nem terveztem megenni :D
(bableves és hagyományos fehér kenyér)
Légyszi ne támadjatok hogy "ezt lehetetlen megmondani" én is tudom, de úgy nagyjából 400kcal 600kcal 1000kcal kb mennyi lehet?
Köszi, jöhet még válasz.
Megerősítés vagy megcáfolás gyanánt :)
(nem mintha nem bíznék benned kedves első válaszoló :D, csak hát minél többen mondják annál biztosabb)
Köszi neked is második,
Ami a csülköt illeti igyekeztem csak a húst leenni róla a zsírt meg otthagyni, bár ez nem sokat javít a helyzeten, hát remélem hogy te közelebb vagy az igazsághoz mint az első válaszoló :)
Kenyér kb 150-200 kcal, leves tejföl és csülökmennyiségtől függően 400-500.
Én a magasabb ertekkel számolnék az a tuti, tehat kb 700 kcal.
Köszi neked is, a kenyeret azt megmértem és kalória táblázat szerint 270kcal/100g és 50g volt szóval 135kcal
a levesbe nem raktam tejfölt a csülök esetében pedig igyekeztem a húsra orientálódni szóval ha pesszimistán számolom és rávágom a levesre hogy 500kcal akkor 635kcal a végeredmény, köszönöm mindenkinek a segítségét :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!