Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Most kinek van igaza? Hol...

Most kinek van igaza? Hol találok olyan információt ami 100%, hogy igaz?

Figyelt kérdés
Mindenki másra esküszik és mást mond h. mit lehet és mit nem szabad enni.Mi egészséges és mi, vannak érvek és ellenérvek.De most akkor ki mond igazat.Ilyen pl a tej, valaki azt mondja h. kell valaki azt. h. nem jó(tök mindengy h. orvos vagy hétköznapi ember mert vegyes van ilyen olyan aki ezt-azt mond), vagy a hús, vitamin tabletta, csokoládé stb.Most akkor hol találok olyan infót ami tuti igaz.
2010. máj. 27. 09:16
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Mindezt kivédheted, ha nem táplálkozol egyoldalúan. Mindenből egyél de mértékkel, így nem halmozódik fel benned egyfajta méreganyag. Emellett persze rendszeres testedzés is nagyon fontos a folyamatos méregtelenítés miatt.
2010. máj. 27. 09:22
 2/2 anonim ***** válasza:

Az eg vilagon sehol sincs tokeletes eletmod mert minden ember mas. De vannak komolyabb konyvek amik komoly ervekkel szolgalnak es nem tudomanyos orvosi krix krax modon magyarazza meg hogy neked mi a jo, hanem hetkoznapi laikus modon. En is sokat valtoztattam az eletmodomon, sot szinte az egeszet, de nem egyszerre, es jol megfontolva, es a tapasztalat alapjan en megtalaltam a nekem megfelelot.

Itt van 1-2 konyv aminek erdemes utananezned es elgondolkozni rajta, aztan ugyis te dontesz. :)

Dr. Douglas Graham-80/10/10 ( honlapja: [link] )

John Robbins- Szazevesen egeszsegben

Victoria Boutenko- A nyers etel csodaja

Sok sikert :)

Dr. Edward Howell-Enzimtaplalkozas

2010. jún. 10. 14:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!