Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Nem vagyok egy nagy étvágyú...

Nem vagyok egy nagy étvágyú mit tegyek?

Figyelt kérdés
19/f 185cm 69kg már 2 éve nem mozdulok a 69kg-rol nem fogyok de nem is hízok nem vagyok egy nagy étvágyú van hogy naponta csak 2-3 szor eszek de akor sem túl sokat néztem ilyen kcal kalkulátorokat és az meg mutattam nekem hogy napi minimum 1800kcalt kellene bevinnem most számolgattam pár nap hogy mennyi kcal viszek be egy nap olyan 1300-1900 között mozgok tehát csak ritkán érem el az 1800 at valakinek valami tipp hogy mitől lehetne jobb étvágyam vagy nagy gond e hogy csak ennyit eszem

2017. szept. 14. 19:18
 1/2 anonim ***** válasza:

A netes kcal kalkulátorok átlag adatokból egy tippelt értéket tolnak az arcodba... ahhoz, hogy meg tudják mondani nagy megközelítéssel a kcalfelhasználásodat, ahhoz egy komplett orvosi csapat kellene, és az tüdőd oxigénfelvételétől a kutyámfaxáig mindent mérniük kellene...

Simán lehet, hogy sokkal alacsonyabb az igényed, mint azt egy netes kalkulátor mondja... itt is nap mint nap vannak olyan kérdések, hogy "dehát mindent úgy csinálok mint a kalóriabázis leírja, mégsem fogyok"...

Ez pont azért van, mert kcal bázis ad egy átlag emberekre szabott számot az orrodba, és mivan ha neked pont extém átlagalatti a kcal igényed...

Nem kalkulátorokra kell hagyatkozni, hanem sajá tapasztalatokra...

Ha szeretnél egy kis izmot magadra szedni, akkor olvass sárga kapszula-t, az jó alapokat ad hozzá.

2017. szept. 15. 07:17
 2/2 anonim ***** válasza:
Nekem a bé..csepp használt. Attól kezdtem kicsit hízni
2017. szept. 18. 00:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!