Normális, hogy ilyen nagy étvágyú vagyok?
Amikor éhes vagyok eszek egy szendvicset, vagy ami épp otthon van kaja, és amikor megettem, még ugyanolyan éhes vagyok, mint előtte. Ilyenkor eszek még egy adagot, még egyet, egész addig amíg nem múlik el az éhségem. A McDonald's-ba megyek akkor legalább egy BigMac-et vagy egy Cézár salátát kell ennem, hogy jóllakjak, pedig régen beértem egy sajtburgerrel. Szokott olyan is lenni, hogy amikor éhes vagyok eszek, utána szomjas vagyok és iszok, utána megint éhes vagyok, és így tovább, és így tovább. Ez néhány hónapja lépett elő! 42kg vagyok, és NAGYON KICSIT kövérnek érzem magam, de mások szerint nem vagyok az.
11/f
Én nem értek egyet az utolsó válaszólóval...
De,figyelj, nyugodj meg! Gondolj bele 11 éves vagy, nagyon fiatal, javában fejlődésben vagy, még most kezdesz majd csak kamaszodni, tehát neked nagyn is kell enned!! Attl ne ijedj meg, hogy többet kívánsz enni, ez ebben a korban teljesen természetes, ne is foglalkozz ezzel, és csak egyél nyugodtan. Apropó, egy 11 éves fiúnak a 42 kiló mindenképp teljesen okés, és ha mások is így gondoják akkor hallgass rájuk, mert te nem jól ítéled meg magad, biztos nem vagy kövér! De amúgy ehhez hány centi vagy?
Szóval tényleg ha rosszúl érzed magad, akkor se próbáld meg visszafolytani az evést, vagy csökkenteni a mennyiségeket, hanem sportolj, mozogj sokat a barátaiddal, és akkor még többet is ehetsz.:);)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!