Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Mindentől hizok meg fogok...

Marika vargas kérdése:

Mindentől hizok meg fogok halni mit tegyek?

Figyelt kérdés
Kérlek olyanok írjanak akik hasonlóan vannak,voltak vagy tudnad tanácst adni és nem itel el. Szülésóta 30kg hiztam. Jelenleg szoptatok még 2 éves lesz a picim. Nem eszek sokat,zsírosat vagy édeséget nagyon ritkán max. Mozgásom annyi amit otthon csinálok, takarítok a picivel játszok elmegyünk boltig vagy játszótérre. Tudom kevés nagyon. De viszont 2 hete mértel 108 kg voltam ma pedig 112kg vagyok. Rettegek hogy a szívem elzsírosodott és meg fogok halni vagy infarktust kapok. Felkell nevelnem a gyerekemet ! 22 éves vagyok. Mit tegyek? Adjatok tanácsot esetleg hogy tudnám leadni? Legalább 90kg legyek. Még azis sok de jobb lenne mint a mostani helyzet. Mennyi az esély a szivinfarktusra? Egyre többet zsibbadnak a kezeim,lábaim. Mellkasi fájdalom nehéz levegővétel. Félek !
2017. szept. 11. 18:14
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Nyilván NEM ennyit eszel, mert akkor nem lennél kövér.

Pont, sajnálom, ezen nincs mit szépíteni. MEhetsz sportolni nyugodtan. Hazajön a férjed, odaadod neki a gyereket és lemész úszni heti 3-4x.

Azért az és nem futás,mert utóbbi szétcs.szi a térdedet ilyen súlynál.

2017. szept. 12. 12:37
 12/15 anonim ***** válasza:

Azt ugye nem gondolod komolyan, hogy Ő elhagyja?

Egy frászt, NEKED kell elválasztanod = nem adsz neki mellet.

Ő élvezi, hogy szophat, megnyugtatja, stb. ha TE nem veszed el tőle fokozatosan, még 4 évesen is a melleden lesz.

Bocsánat, de ez az igazság, egyébként én nem bírnám már fizikailag elviselni, hogy megharap, stb. A nyolchósomat többek között azért kezdtem leszoktatni és normál kajára állítani, mert már ordítani tudtam volna, mikor azzal a pár fogával véletlenül ráharapott.

2017. szept. 12. 12:40
 13/15 anonim ***** válasza:

Mit 4 évesen... még 11 évesen is...

De milyen felnőtt lesz belőle... szexuálisan stabil lábakon fog álni olyan emlékekkel amiben az anyja csecsét nyalogatta...

2017. szept. 12. 13:10
 14/15 anonim ***** válasza:

Csatlakozom, a gyereknek jó, megnyugtató a szopizás, neked kell elválasztanod! Sokan szoptatnak 2 éves korig, ez még nem extrém és nem vészes, még ha egyesek ki is akadnak rajta, de most már igazán ideje elválasztani, főleg ha kellemetlen.

Mindenképpen többet kell mozognod s persze a túlsúly is nagy gond. Ekkora feleslegből egyszerűen muszáj jól fogyni normál evéssel, a háj ugyan kevés energiát igényel, de azért igényel s ekkora test sehogysincs meg extrém kevés kalóriából...

2017. szept. 12. 13:53
 15/15 anonim ***** válasza:
A szendvicsbe mennyi vajat/margarint teszel? Illetve, hány cm vagy?
2017. szept. 12. 22:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!