Mindentől hizok meg fogok halni mit tegyek?
Nyilván NEM ennyit eszel, mert akkor nem lennél kövér.
Pont, sajnálom, ezen nincs mit szépíteni. MEhetsz sportolni nyugodtan. Hazajön a férjed, odaadod neki a gyereket és lemész úszni heti 3-4x.
Azért az és nem futás,mert utóbbi szétcs.szi a térdedet ilyen súlynál.
Azt ugye nem gondolod komolyan, hogy Ő elhagyja?
Egy frászt, NEKED kell elválasztanod = nem adsz neki mellet.
Ő élvezi, hogy szophat, megnyugtatja, stb. ha TE nem veszed el tőle fokozatosan, még 4 évesen is a melleden lesz.
Bocsánat, de ez az igazság, egyébként én nem bírnám már fizikailag elviselni, hogy megharap, stb. A nyolchósomat többek között azért kezdtem leszoktatni és normál kajára állítani, mert már ordítani tudtam volna, mikor azzal a pár fogával véletlenül ráharapott.
Mit 4 évesen... még 11 évesen is...
De milyen felnőtt lesz belőle... szexuálisan stabil lábakon fog álni olyan emlékekkel amiben az anyja csecsét nyalogatta...
Csatlakozom, a gyereknek jó, megnyugtató a szopizás, neked kell elválasztanod! Sokan szoptatnak 2 éves korig, ez még nem extrém és nem vészes, még ha egyesek ki is akadnak rajta, de most már igazán ideje elválasztani, főleg ha kellemetlen.
Mindenképpen többet kell mozognod s persze a túlsúly is nagy gond. Ekkora feleslegből egyszerűen muszáj jól fogyni normál evéssel, a háj ugyan kevés energiát igényel, de azért igényel s ekkora test sehogysincs meg extrém kevés kalóriából...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!