Csirke vagy pulyka? Melyik jobb az egészség szempontjából?
Figyelt kérdés
2017. aug. 31. 08:01
1/5 anonim válasza:
Egyik sem igazán jó, mert éppen a baromfiak vannak agyongyógyszerezve - azaz igen nagy mennyiségü antibiotikumot, nyugtatót meg egyebet fogyasztasz ezekkel.
2/5 anonim válasza:
ha háztájit veszel amiben bizti vagy hogy nincs agyongyógyszerezve akkor mindkettő egészséges.
3/5 anonim válasza:
Semmi olyan anyag nincs az üzemi szárnyas húsában sem, ami kis mértékben is káros lenne az egészségre. Másfelől a szabadon tartott csirkét is kezelni kell vegyi anyagokkal például tetvesség ellen (ezt egyébként régen faluhelyen petróleummal csinálták, mára vannak modernebb anyagok, amik teljesen lebomlanak, mire feldolgozásra kerül a hús). Ízbeli különbség van a szabadtartású baromfi részére, de egészségesebb-kevésbé egészségesebb relációt nem lehet felállítani.
4/5 anonim válasza:
"Semmi olyan anyag nincs az üzemi szárnyas húsában sem, ami kis mértékben is káros lenne az egészségre. "
Te még hiszel a mesékben?!?!?!?
5/5 anonim válasza:
A tanyasi hús aranyáron elérhető, de az sem biztos, hogy bio.
Az egészség szempontjából a nyers kaják a legjobbak, de ez ma nem divat, nem menő, nincs hagyománya, nem hisz benne a többség.
De a nyers kaja is csak vegyszermentesen okés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!