Mit tegyek hogy meg hizzak?
Rendes kalóriamennyiség. Erre rengeteg infót találsz, hogy mennyit kell enned.
Lehetséges az is, hogy te ilyen alkat vagy, mint aki meg olyan, hogy mindentől még a levegőtől is hízik. Mind a két dolog létezik, hiba is tagadja a sok hülye.
De az is lehetséges, hogy hormonális dolog van a háttérben. Vagy stressz, stb., stb.
Elég sok dolog állhat mind a hízás, mind a túlzott vékonyság hátterében.
en nagyon sokaig nagyon sovany voltam
volt ido mikor 30 kg voltam a 160 centimhez
etkezesi problemaim voltak
kigyogultam spontan
hogyan?
sok sok feher kenyert ettem, kifli, zsemle, szendvicsek es pizza
hiztam es most normalis sulyban vagyok es sokkal jobb
hozzateszem hogy most mar elhagytam a sok kenyeret
de szerencsere nem fogytam vissza
2-es a fanatikus marharépákat itt senki se kérdezte.
Soványság volt a téma, méghozzá súlyos.. A véleményedet tartsd meg magadnak, és a buheros ízlésficamodat. Normális ember NŐT keres, és talál magának. Nem egy csontkollekciót.
#4: Téged se kérdezett senki, mégis osztod itt a hülyeségeidet. Amíg valaki nem ismeri be, hogy a kövérség betegség, addig nincs miről beszélnünk.
A nőies alak pedig nem azonos a zsírossal: a feleségemnek is van melle, combja, feneke, de attól még a hasizmán követ lehetne törni.
Egyébként pedig továbbra is mondom, hogy: nem a kérdéshez szóltál hozzá!
Ha nem tudod felfogni a tömpe és ostoba agyaddal, hogy híznia kéne és arra kér segítséget, mert minden ruha csak lóg rajta annyira sovány, akkor itt barátom a te agyaddal van baj! Minek szólsz baromságokat?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!