Hogyan hízzak a combomra? (többi lent)
Figyelt kérdés
Vékony vagyok és szeretnék hízni ... Elég sokat eszem de "sajnos" genetikailag vagyok vékony.. A hasamra ment egy kicsi "háj"(oda pont nem akartam volna hízni..)a combomra szeretnék főként (plusz vádlira fenéra,,fenékre) nincs valami tanácsotok akár táplálkozásilag vagy edzésileg? (Pls. Ne olyanokat írjatok hogy egyek sok csokit stb...)2017. júl. 10. 00:55
1/2 anonim válasza:
Én úgy tudom, hogy nincs helyi fogyás, így feltételeztem, helyi hízás sincs. Combra biciklizéssel, sprinteléssel, guggolásos gyakorlatokkal tudsz izmot rakni, azt hiszem lépcsőzéssel is de nem biztos. Vádlira a futást tudom.
2/2 anonim válasza:
Nagy súllyal guggolás s kalóriatöbblet, természetesen elegendő fehérjével.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!