Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Szerintetek mi történne, ha...

Szerintetek mi történne, ha huzamosabb ideig csak egyszer ennék egy nap és azt az étkezést is egyfajta müzli tenné ki?

Figyelt kérdés
Nem, nem tervezem kipróbálni, de volt már rá példa hogy egész nap nem tudtam enni, aztán este megettem egy nagy tál müzlit. Mennyire egészségtelen ez a fajta táplálkozás?

2017. aug. 8. 12:41
 1/5 anonim ***** válasza:
Nagyon egészségtelen.
2017. aug. 8. 12:47
 2/5 anonim ***** válasza:
Én régebben kényszerűségből fél évig hasonlóképpen étkeztem, napi egyszer kajáltam, igaz nem müzlit ettem este, hanem normális ételt. Krónikus székletgyulladásom alakult ki tőle, amit senkinek nem kívánok. Minimum kétszer egyél naponta. Még az is kevés, de az alá menni egyenesen őrültség.
2017. aug. 8. 13:21
 3/5 Molyember ***** válasza:

Székletgyulladás. :D

Kérdező, ez nagyon megtekerne minden szempontból.

2017. aug. 8. 13:48
 4/5 A kérdező kommentje:
Koszi a valaszokat, akkor inkabb nem is probalkozom ezzel :D
2017. aug. 8. 14:38
 5/5 anonim ***** válasza:
65%

A napi egyszer evés gyakori dolog, persze nem mindenkinek való, de akinek igen, annak kiváló tud lenni. Bár a többségnek kell egy szokatási időszak, kevesen vagyunk született időszakos böjtölők, nemhogy ilyen extrém stílusúak.

Persze rendesen kell enni, nem koplalósan és hiányosan. Nagy bajok lesznek, ha nem eszel eleget s fehérjeszegényen is eszel. Ha nem szedsz semmit, talán még skorbutot is kaphatsz, csuda tudja, mennyi C-vitamin szorul egy müzlibe...

1-1 nappal semmi gond, ha 3 napig nem eszel semmit, akkor sem várható, hogy bajod lesz, max. szédülsz kicsit, ha olyan vagy.

De rendszeresen jól kell enned.

2017. aug. 8. 20:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!