Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Reggeli? Ötletek?

Reggeli? Ötletek?

Figyelt kérdés
Az baj, ha már hónapok óta ugyan azt reggelizem? Ez teljes kiőrlesű müzli tejjel. Nem azzal van a baj hogy meguntam, mert egyszerűen imádom és folyton tudnám enni, csak nem baj, hogy nincs semmi változatosság? Esetleg milyen egészséges reggeli ötleteket tudnátok ajánlani, ami olyan 5-10 perc alatt elkészíthető a rohanós reggeleken? (Csak ne szendvicset mondjatok, mert azt viszek tízóraira a suliba és ahhoz meg végképp nincs kedvem hogy egész nap szendvicseken éljek :D )

2016. ápr. 3. 17:55
 1/5 anonim ***** válasza:
73%

Szia!

Én is müzlit eszem (ami nem tudom, mitől teljes kiőrlésű, lévén nincs megőrölve, hanem ilyen lapított zabpehely meg ilyenek vannak benne), 10 éve, és még élek :-)

Komolyra fordítva, szerintem nem baj, de arra figyelj, hogy összességében, egész napra vetítve változatos legyen, amit eszel. Például fogyassz elég zöldséget. A tízórai szendvics mellé is vihetsz.

2016. ápr. 3. 18:02
 2/5 anonim ***** válasza:
89%

1. 2 egész tojás és 2 fehérje (főtt/tükör/rántotta/omlett) +egy szelet fekete kenyér

2. Tonhal + light sajt + graham kifli

3. Natúr yoghurt +zabpehely +banán +natúr mandula vagy dió

4. Zabkása proteinnel/vagy gyümölcsösen/kakóval/ kókusszal

5. Fekete kenyér+mogyoróvaj +banánkarikák

6. Félbevágott avokádóba beleütni tojást éd megsütni (kb 10 perc)

7. Cottage sajt

8. Krémtúró édesítővel és holland kakaóval

9.10 dkg csirke vagy pulykasonka zöldséggel és light sajttal

10. Bármilyen gyümölcssaláta

2016. ápr. 3. 18:12
 3/5 A kérdező kommentje:

Hát teljes kiőrlésű búzapehely a becsületes neve (a doboza szerint) :D

Egyébként nagyon szépen köszönöm az eddigi válaszokat! :)

2016. ápr. 3. 18:20
 4/5 ~OnLány~ ***** válasza:
100%

Én a főtt tojással vagyok így,imádom reggelire,sajtkrémmel és uborkával,most már az is kapható. :D

A főtt tojás,napi 2 darab fogyasztása egyébként nagyon egészséges és sok mindenre kihat a szervezetedben.

Amúgy omlettet is készíthetsz,most már van paradicsom,uborka,paprika,bármivel eheted.

A reggeli a legfontosabb,szóval tényleg tápláló kell,hogy legyen,ami kitölti a gyomrod ebéd időig,így elvileg kevesebbet eszel és még fogysz is. :P

Pirítóóós! :D

Azt is imádom,azt mindig télen ettem reggelenként.

Más nem jut eszembe,ami gyors és egyszerű az elkészítése.

Én sonkát vagy kolbászt is szoktam enni reggelire.

2016. ápr. 3. 20:05
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm :D
2016. ápr. 3. 20:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!