Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Hogyan hízhatnék fiúként (171...

Hogyan hízhatnék fiúként (171 cm,53 kg)?

Figyelt kérdés

17 éves fiú vagyok, 171 cm és kb 53 kg. Igen, 53.

Egyszerűen nem tudok mit tenni, igazából már ezerszer feladtam, de előbb-utóbb mindig visszatérek a témához, mert felidegesít.

Elméletileg valami pajzsmirigy betegségem van, ami miatt elvileg pont, hogy túlsúlyosnak kellene lennem, de nálam valamiért az ellenkezője történik. Képtelen vagyok hízni..

Teljesen normális mennyiségű ételt eszem általában.

Testmozgást próbáltam. Kisebb koromban, amikor szintén jelen volt ez a probléma rengeteget sportoltam (fociztam, kb 14 éves koromig). Azóta sokszor belekezdtem az itthoni saját testsúlyos edzésbe, de mivel előfordult, hogy hónapokig edzettem és FOGYTAM tőle (nem láthatóan, de a mérleg azt mutatta), ezért abbahagytam (nyilván, edzés ideje alatt az étel mennyisége is megnövekedett).

Most már egyszerűen nem tudok mi tenni.. Azon is gondolkodtam, hogy tömegnövelőt szedek magában, edzés nélkül, de az nem valami egészséges.

Mindig mindenki azt mondta, hogy majd kinövöm és meghízok, de nem igazán afelé haladok..

Engem igazából tökre nem érdekel, de a lányok 90%-ánál elvárás, hogy legalább pár kilónál többel legyen nehezebb náluk a fiú.

2017. júl. 29. 17:10
 1/3 anonim ***** válasza:
Ne azzal foglalkozz, hogy a lányok mit mondanak, hanem azzal, hogy a doki mit mond. Ő mit javasol?
2017. júl. 29. 17:13
 2/3 A kérdező kommentje:
Semmit, hiába voltam egymillió vérvételen meg ultrahangon senki semmit nem mondott/adott.
2017. júl. 29. 17:20
 3/3 anonim ***** válasza:
Megállapították, hogy pajzsmirigybetegség, és mégsem kapsz semmiféle kezelést? Mindenesetre ha legközelebb orvos közelébe kerülsz, kérdezz rá, és ne hagyd, hogy válasz nélkül lerázzanak.
2017. júl. 29. 17:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!