Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Miért nem fogyok egy dekát...

Astoriaheelfiger kérdése:

Miért nem fogyok egy dekát sem mikor alig eszem egy nap?

Figyelt kérdés

185 cm vagyok és 99 kiló! nem vagyok nagy étvágyú egy nap egyszer eszem max 2, de akkor már nagyon éhes vagyok!

azt hozzá kell tennem, hogy naponta mozgok és még sincs eredménye! SAJNOS PÁNIK BETEG VAGYOK ÉS MÁR MAJDNEM 1 ÉVE RIVOTRILT KELL, HOGY SZEDJEK! ARRA GONDOLTAM, HOGY EZ MIATT! DIABETIKUS SZERINT MINDEN RENDBEN VAN VELEM!!! TOTÁL LESZ***RT!

2017. júl. 23. 03:45
 1/3 anonim ***** válasza:

Take it easy!

1, lehet genetikailag vagy ilyen

2, attól hogy nem eszel semmit szinte még nem fogsz fogyni. Sőt a szervezeted átáll raktározó üzemmódba és még jobban halmozza az ételt amikor hozzájutsz, hogy tovább életben maradhass.

Inkább egyél többet, rendszeresen és egészségeset, így a mozgással izmosodni fogsz és szebb lesz az alakod.

2017. júl. 23. 08:10
 2/3 anonim ***** válasza:
Olvasd el a sárga kapszula című ebookot.
2017. júl. 24. 10:19
 3/3 anonim válasza:
Alkatfüggő. Vannak akik, sokat esznek mégsem látszik rajtuk, ezért nehéz hízniuk (pl én). Vannak akik meg keveset esznek, de nehézséget okoz nekik a fogyás. Ezzel sajnos nem nagyon lehet mit tenni, vagy ha igen akkor nem tudok róla.
2017. júl. 26. 18:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!