Meddig képes tágulni az emberi gyomor?
Na és aki sok tucat tojást benyom evőversenyen? Nekem az az ijesztő. Persze sokat kell gyakorolnia s így sem egészséges távolról sem... Csuda tudja, mit csinál a gyomra. A gyomortágulás érdekes kérdés, én nem igazán hiszek benne, legalábbis a gyomorméret és a jóllakás között semmi kapcsolatot nem vagyok képes felfedezni. Állítólag van, akinek van.
A 4 liter nem tudom, mit jelent, de úgy 1,5 liter étel férhet belém, utána feszülök (persze inni iszom rendesen s az bekavarhat). Szerencsére ennyi étellel tipikusan már bőven túlmegyek a napi kalóriakeretemen, így szinte sosem okoz gondot.
A szerveket ne féltsd. Durván fűzött derék, hatalmas magzat vagy 3 kisebb s még úgy is elférnek a szervek. Persze ott már teher a testnek s nem ideális, de ha azt bírja, akkor 1-2 vagy több liter étel miért ne férne el? Az semmiség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!