Az emberi gyomor megtudja emészteni az emberi vért?
Figyelt kérdés
2011. szept. 7. 13:35
2/9 anonim válasza:
Igen de nem tudom mennyi mennyiség után hányni fogsz ami nem biztos de azért mert a szervezeted azt hiszi hogy belső vérzésed van, ezt láttam valahol. Igazából rosszul leszel és a hasad görcsölni fog meg hasonló mert nehezen de meglehet emészteni, igazából sok vírust meg betegségeket hordoz a vér magában.
3/9 anonim válasza:
Nem.
Kis mennyiségben nem lesz bajod, pl. ha elvágod a kezed és lenyalod, de ha vérzik a gyomorfekélyed vagy ilyesmi, az nagyon csúnya dolgokat okoz, pl. nem tudod, hol vagy, ki vagy, félrebeszélsz, azt hiszem, eszméletvesztés is lehet, és talán halál is, mert a vér bomlik.
5/9 anonim válasza:
@ ma 13:47
én biztos sugárban hánynék tőle
6/9 anonim válasza:
És még nem is beszéltünk a vasmérgezésről :D
7/9 anonim válasza:
Valamennyire biztosan, mert ha vérzik a gyomrod utána feketére festi a székleted.
8/9 anonim válasza:
*én biztos sugárban hánynék tőle
Jobban is járnál vele.
9/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!!! És nem , nem vagyok vámpír, csak kíváncsi voltam :)
2011. szept. 7. 23:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!