Mit egyek hogy szép arcom legyen ne husis?
Semmit nem tudsz tenni, ez genetika.
Nézd meg pl. Miranda Kerrt, anorexiás, 40 kiló és mégis hájas, nagy pogácsa feje van.
Csinálom,de néha elfelejtkezek róla és kihagyom,azt olvastam hogy hatásos azis ha kiejtem ezeket a betűket nagy arc mimikával:Áááá íííí óóóóó úúúúú
De nem tudom mennyi ideig kell még ezt csinálnom hogy eredménye legyen,azt olvastam hogy egy orvos azt mondta most kell fiatal korban csinálni mig rugalmas a bőr..nem tudom mi lessz ebből de megpróbálom mindennap,most már kihagyások nélkül,de lehet attól van mert sokat eszek?
Nem tudom, hogy állsz felesleggel, ha van egy kicsi és az főleg fejen (vannak érdekes genetikák, no), akkor az a tuti, ha picit fogysz és azon a szinten maradsz mindig. Van olyan ember, akinek 2 kiló felesleg is pocakot okoz, mert csak odamegy, az is csak akkor csinos, ha pont jó zsírmennyisége van.
Ez sajna genetika. Az se lenne jó, ha az utolsó kilók hason lennének, egyenletesen viszont kevesekre rakódik a fölösleg...
Éhezned sosem kell, szép lassan, egészségesen is lehet formálódni. Fejnél elfogadás vagy zsírból fogyás, más ugye nem játszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!