Elkezdett meghízni a fiam és már nem tudom mit tegyek. Volt valaki hasonló cipőben? (bővebben lent)
A fiam most 17 éves és 180 cm körül van. Mindig is nagyon jó sportoló volt és szeretett mozogni Egyedül nevelem, de mindig próbáltam jó apja lenni és jó példát mutatni, így én magam is rendszeresen járok edzeni és odafigyelek mit eszem, így majdnem 40 évesen azért már nekem is munka hogy tartsam a formám. De legalább jó szokásokat ültettem el a fiamban.
Év elején három hónapra el kellett mennem külföldre egy meló miatt és mivel az összes rokon messze lakik így örültem amikor a fiam egyik jó barátjának a családja felajánlotta hogy lakhat náluk. A srác elég kövér, de én nem gondoltam hogy ennek bármi jelentősége lenne.
Aztán mikor hazaértem rögtön láttam hogy a fiam mintha megemberesedett volna, de még ekkor sem gondoltam különösebben semmit.De aztán feltűnt, hogy valami változott. Sokkal többet és sokkal egészségtelenebbül evett. Magához képest nagyon lusta lett és a fociedzésekről amiket annyira szeretett és mindig feltöltötték most úgy jött haza hogy teljesen ki volt merülve.
Egy hét után furcsállni kezdtem a dolgot és rákérdeztem hogy milyen volt a három hónap, mire teljes beleéléssel elmesélte hogy milyen jókat és milyen sokat ettek és hogy milyen jó fejek voltak, mert mindig mondták hogy "egyél még" akkor is ha már tele volt, és hogy számítógépeztek, mit néztek a tévén. Na nekem ebből az jött le, hogy mást se csináltak csak ültek a seggükön és zabáltak. Ami nagyon felbosszantott
De mondom oké majd most visszarázódik. Csakhogy nem. Először csak vaskos volt, aztán lett egy kis hasa, mostanra viszont eléggé megbelesedett. És megijeszt hogy olyan mintha nem szégyellné.
Persze sokszor diétára fogtam, de csak mindig összevesztünk, amit meg már unok. De néha olyan furcsa dolgokat csinál. Nem tudom mi lesz így vele. Depressziós lenne, mert nem úgy tűnik. Vagy rossz hatással van rá ez a barátja? Direkt csinálná? Sose voltak neki ilyen kamaszkori lázongásai. Ötletek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!