Miért hirdeti a vegán, és hasonló étrendeket követők egy része, hogy már pedig az ő étrendjük a legegészségesebb?
"És azt hogy szeretnéd korlátozni, hogy kinek melyik országban mihez van joga? Igazi kommunista meglátás, korlátozzuk az alapvető emberi jogokat, a gazdagok szülhessenek, a szegények ne..."
Látom, nem érted. Nem mondtam egy szóval se, hogy nem szülhetnek a fejlődő országok lakói. Mégis miért forgatod ki a szavaimat? Legyen gyereke, de ne 8-10, hanem max. 2-3, több ne. Igenis, hogy túl gyorsan nő rengeteg országnak a népessége, és ezt vissza kéne fogni, és a fejlett országok lakói meg túlságosan pazarlóan élnek, és ezen is változtatni kéne, mert nem lesz jó vége, és a saját érdekünk, hogy a fent említett
változtatások megtörténjenek. Azt se ártana már megérteni, hogy a migránsok többsége nem menekült, hanem gazdasági bevándorló, és nem az a gond, hogy itt vannak, hanem ahogy VISELKEDNEK. Aki tényleg segítségre szorul, az KÉR, ÉS HA KAP VALAMIT, MEGKÖSZÖNI, NEM PEDIG KÖVETELŐZIK, ÉS HÁTBA TÁMADJA, MEG ELHORDJA MINDENNEK A JÓTEVŐJÉT, mint ahogy ezek teszik. Vagy szerinted az a normális, hogy a migránsok várják el a befogadóktól, hogy alkalmazkodjanak hozzájuk, nem pedig hogy ők igyekezzenek tiszteletben tartani a befogadó ország törvényeit, szokásait?

Nem mindegyik migráns ilyen... Csak vannak közöttük ilyenek IS. Hatalmas különbség.
MInt ahogy a magyarok kb. 90 %-a egy büdös bunkó gyökér. Náluk sokkal kevesebb ez az arány :)))
Azért nézzél már körül te is kérdező és ne a kákán keressed a csomót, hanem körül kellene nézni kishazádban is.
Egy kérdés: tudja valaki, hogy mitől lettek ők MIGRÁNSOK?
És miért nem EMIGRÁNSOK?? Már azt a nyamvadt e bötűt is lehagyták, hogy minél megalázóbb legyen? Ez a ciki, nem a faláb.

"Látom, nem érted. Nem mondtam egy szóval se, hogy nem szülhetnek a fejlődő országok lakói. Mégis miért forgatod ki a szavaimat? Legyen gyereke, de ne 8-10, hanem max. 2-3, több ne."
Nem forgattam ki a szavaidat, te írtad, hogy korlátoznád az alapvető emberi jogokat a pénzügyi helyzettől függően. Az is korlátozás, ha valaki 15 gyereket szeretne, de te csak 3-at engednél,mert szerinted nem megfelelő az anyagi helyzete.
Nincs jogod dönteni afelett, hogy ki hány gyereket vállalhat, ez akárhogy is nézem az alapvető emberi jogok korlátozása.
"Azt se ártana már megérteni, hogy a migránsok többsége nem menekült, hanem gazdasági bevándorló"
Ezt az M1-en mondták neked,és még el is hitted? :)
"Aki tényleg segítségre szorul, az KÉR, ÉS HA KAP VALAMIT, MEGKÖSZÖNI, NEM PEDIG KÖVETELŐZIK, ÉS HÁTBA TÁMADJA, MEG ELHORDJA MINDENNEK A JÓTEVŐJÉT, mint ahogy ezek teszik."
Én speciel Németországban élek, kicsit több itt a bevándorló mint Magyarországon (pár millióval), és a mi falunkban is van kb. 30 friss bevándorló. Ezzel a magatartással még nem találkoztam.
Úgy gondolom, hogy megint azokból az atrocitásokból indulsz ki és általánosítasz, amit a kormánypropagandában láttál, de te magad nem éltél át, és emellett egyértelműen csak kis részükre jellemző.
"Vagy szerinted az a normális, hogy a migránsok várják el a befogadóktól, hogy alkalmazkodjanak hozzájuk, nem pedig hogy ők igyekezzenek tiszteletben tartani a befogadó ország törvényeit, szokásait?"
Ezt a hülyeséget hol hallottad, láttad? Hol nem tartják be a törvényeket, hol várják el, hogy itt keleti törvények vagy magatartás legyen?
Mert itt speciel azt látom, hogy rendszeresen és tisztességesen eljárnak a nyelvoktatásra, akik 1-2 éve itt vannak a szakmai oktatásra, sokan már munkába is álltak, alkalmazkodnak, beilleszkednek.
Megint érdekelne, hogy honnan veszed ennek az ellenkezőjét?

"Pl. onnan veszem, hogy rengeteg no-go zóna van a Nyugat- és Észak-európai országokban, ahova a rendőrök se mernek bemenni"
Nincsenek ilyenek, ezt a butaságot honnan vetted? Vagy tudsz hivatalos hírforrást mutatni? Egyáltalán melyik városra gondolsz? Németországban nem tudok róla, hogy létezne ilyen, pedig nézem a híradót és olvasom naponta az újságot...
"vagy hogy sok muzulmán bevándorló örülne, ha a Saríjját bevezetnék abban az országban, ahol él."
Most az, hogy szerinted ki minek örülne, meg mi a valóság elég távol áll egymástól. Megint megkérdem: honnan veszed ezt a hülyeséget?
"Én is megtapasztaltam a viselkedésüket, mikor 2015-ben több ezren mentek át Magyarországon; ugyanolyan hangoskodó, erőszakos, igénytelen banda, mint a cigányok"
Ez miben nyilvánult meg? Mert erőszakról nem tett a magyar sajtó nyilatkozatot, holott meglehetősen bevándorlásellenes a hangulat. Ha még ők sem tudtak semmit felhozni ellenük, akkor...?
"Vagy arra nem emlékszel, hogy a nekik adott kajából és ruhából rengeteget dobtak ki, mert nem tetszett nekik?"
Nem azért,mert nem tetszett, hanem mert mindegyik gyakorlatilag egy hátizsákkal utazott. Nem is értem, hogy hova rakták volna el a ruhát, élelmiszert. Ez átutazóban MINDENHOL úgy zajlik, hogy amit tudnak megesznek, 1-1 napra valót visznek magukkal, ruhából is 1-2-t, nem úgy, hogy 3 zsákkal és hónapra való tartalékkal indulnak tovább. Csak érdekes módon ez a nyugat-európai segítőpontokon nem "megdöbbentő" hanem elfogadott állapot. Bár lehet, hogy Magyarországon azért annyira furcsa ez, mert az átlagember nincs azzal tisztában milyen hónapokon át úton lenni, menekülni a háború elől és mire van szüksége az ilyen embereknek.
"És azért se fognak sokan beilleszkedni, mert felsőbbrendűnek tekintik magukat a más vallásúaknál, és helyeslik a hitük erőszakos terjesztését."
WTF? Az itt élő lakosság jelentős része muszlim, mégis kevés az atrocitás (kevesebb, mint magyar és roma között!), békében megfér maga mellett több vallás, nép. Esetleg el kellene látogatnod olyan országokba, ahol ez működik, nem a soha egy bevándorlót nem látott Mucsaröcsögéről kellene prédikálnod, hogy az erőzsakosmuszlimokasajáthitüketakarjákterjeszteniiii.
"Amúgy nekem mindegyik ismerősöm, aki külföldön él, és volt szerencséje a muzulmánokhoz, azt mondta, hogy undorodik a többségüktől a viselkedésük miatt."
Egyéni vélemény. Az egyik legkedvesebb munkatársam egy muszlim nő, nekem más véleményem van erről. A férjét is ismerem, egy tök normális, kedves családról van szó. Szóval kinek milyen tapasztalata van...
"tehát szükség van születésszabályozásra; rengeteg embert megkímélnének sok szenvedéstől, ha kevesebb gyerek születne náluk."
Nem áll jogodban eldönteni akkor sem, és senkinek sem e földön. Mellesleg hogyan akarnád betartatni, hogy ki hányat szülhet?!
Tegyük hozzá, hogy a te empátiáddal és iq szinteddel téged valószínűleg eleve a nem szaporodó kategóriába sorolnának be a te világodban, az neked hogy esne? Ha más mondaná meg, alapíthatsz-e családot, vagy sem? Csak azért, mert pl. szerintem túl hülye vagy ahhoz, hogy a génjeid továbbörökítsd? Na ? :) Ugyanolyan önkényelvű mint az, amikor te akarod megmondani másoknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!