Valaki nem tudna küldeni egy heti vegán étrendet 2000 kcal-ásat?
Figyelt kérdés
2017. máj. 14. 12:15
2/7 anonim válasza:
200gramm rizs 50gramm kukorica, mostanában ezt eszem melóban
Otthon megy egy smoothie
5banán 100gramm eper 100gramm egyéb bogyó,1púpozott evőkanál darált lenmag, 1 marék tökmag, némi kókuszreszelék, saláta vagy spenót, 100gramm zabpehely, 1kiskanál fahéj, 1 nagykanál búzacsíra.
Vacsira, ha éhes vagyok, 1-2 gyümölcs...
Persze nem mindig ezt eszem, de mostanában ez a menü... szeretem ugyan azt enni unásik és akkor kitalalni egy új "kedvenc" menüt...
3/7 anonim válasza:
Miért nem csinálsz magadnak? Én szívesem felsorolnám, hogy én mit eszek, de a cuccok fele magyarországon nem elérhető, így sokra nem mennél az én étrendemmel. Ami "izgibb", hogy 60-70% szénhidrátot, 25-30% fehérjét, és 10-15% zsírt szoktam fogyasztani, jelenleg szálkásítok.
4/7 anonim válasza:
Arra azért kíváncsi lennék, mi nem elérhető Mo-n
5/7 anonim válasza:
Kedves előző!
Például a Gardein márka termékei, saját márkás cuccok, amiket a Waitrose, Asda, angol Lidl árul, és még sorolhatnám. Amikor kiköltöztem, csak ámultam, mennyi vegán (főként kényelmi) étel van itt, megfizethető áron.
6/7 anonim válasza:
Jó én azt hittem alapanyagra gondolsz... az ilyen kész/félkész kaja nálam alapjáraton szóba sem jöhet, akár árulják akár nem.
7/7 A kérdező kommentje:
Koszonom 😊 első 💩
2017. máj. 19. 13:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!