Vettem a teszkóban rozs kenyeret, amit ott sütnek ki helyben. Otthon látom, hogy 5 féle E-adalékanyagot tartalmaz. Mennyire káros, ha hosszútávon ilyen kenyeret eszik valaki?
Figyelt kérdés
2017. jún. 12. 18:19
31/37 A kérdező kommentje:
66%-os, beszélj velem tisztességesen!
2017. jún. 14. 14:20
32/37 anonim válasza:
aha, nem szimpatikus meg fura neve van, értem...
33/37 A kérdező kommentje:
Kedves 70%-os válaszoló!
Megnéztem ezt az "engedélyezett listát" és azt írták elég sok E-s adalékanyag mellé, hogy: "rákkeltő".
Meg "emésztési gondokat okoz".
Akkor ez most nem igaz?
De ha nem igaz, akkor miért írják?
Tényleg érdekelne a véleményed.
2017. jún. 14. 19:58
35/37 anonim válasza:
A paleós lista ne hiteles. Pláne mikor azt írja h nagy mennyiségben mondjuk hasmenést okoz, senki nem zabál tömény adalékanyagot. Aki allergiás valamire az meg szépen elolvassa az összetételt h van -e benne olyan amire allergiás.
A paleolit diétáról meg érdemes ezt elolvasni, biológusok írják a blogot úgyhogy elég hiteles:
36/37 A kérdező kommentje:
Nemcsak paleós oldalakon vannak ilyen táblázatok adalékanyagokról. Itt is csak a 400-asok vannak csak.
A többit is linkeljem most be? :S
2017. jún. 14. 21:34
37/37 anonim válasza:
Sok éve nyertem a Civil rádiónál a Hazudik a leves c. könyvet. Döbbenetes, amit ír. Azóta kerülünk minden gyári kaját, ahogy csak lehet. Nemrég olvastam, h. helyben sült bolti pékárut jobb elkerülni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!