Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Vettem a teszkóban rozs...

Vettem a teszkóban rozs kenyeret, amit ott sütnek ki helyben. Otthon látom, hogy 5 féle E-adalékanyagot tartalmaz. Mennyire káros, ha hosszútávon ilyen kenyeret eszik valaki?

Figyelt kérdés

2017. jún. 12. 18:19
1 2 3 4
 21/37 A kérdező kommentje:
Gondolom téged sem "b#sz minden szembejövő pofán", ahogy írtad.
2017. jún. 13. 21:54
 22/37 anonim ***** válasza:
79%

Szerintetek retardált?

Ez ugyanaz lehet, aki meszet rak a kalácsába, nem?

2017. jún. 13. 22:01
Hasznos számodra ez a válasz?
 23/37 A kérdező kommentje:
Az a retardált, aki Írja.
2017. jún. 13. 22:02
 24/37 A kérdező kommentje:
"Unió 9 tagállamában vontak ki guargumit tartalmazó élelmiszereket a forgalomból. Az élelmiszerek dioxinszennyezése sajnos már többször előfordult Európában."
2017. jún. 13. 23:22
 25/37 anonim ***** válasza:
77%

ééééés még mindig nem olvasta el a linkeket ahol leírják h a guargumi maga nem veszélyes, hanem a fejlődő országok exportálnak olyat amiben lehet szennyeződés


na de most komolyan, olyan nehéz lenne elolvasni a linkelt oldalakat?

2017. jún. 14. 00:56
Hasznos számodra ez a válasz?
 26/37 A kérdező kommentje:

Belinkelni könnyű dolgokat.

Én is tudnék belinkelni olyanokat, amelyek pont az ellenkezőjét írják.

Az meg, hogy a C vitamin meg a szénsav nem ártalmas, azt tudja mindenki. És hiába engedélyezettek a mesterségesen előállított adalékanyagok, attól még lehetnek mérgezőek, mert nem a természetben meglévő formában használják fel, hanem átalakítják őket, és mivel csak pár évtizede használják őket, így hatásuk hosszútávon ismeretlen!!!

2017. jún. 14. 01:13
 27/37 anonim ***** válasza:
53%
Minek mondjon neked bármit az ember, ha csak a saját hülyeségeid megerősítésére vársz?
2017. jún. 14. 10:31
Hasznos számodra ez a válasz?
 28/37 A kérdező kommentje:

Bocs, hogy nem vagyok "retardált" és kiváncsi voltam mások véleményére is.

De úgy látom, itt nem nagyon szerettek gondolkozni...

2017. jún. 14. 12:57
 29/37 anonim ***** válasza:
68%

Kérdező, én megértelek. Őszintén szólva, én sem szívesen eszem olyat, amiben pl. E471 van, akármennyire is veszélytelennek mondják valakik.

"Állati zsírokból is előállíthatók, de általában növényi zsírokat, például szójaolajat használnak erre a célra. Genetikailag módosított alapanyagok alkalmazása lehetséges."

És ez csak egy a sok fura nevű adalékanyag közül, amiknek nem sok köze van a természetes élelmiszerekhez.

Nekem az ecetsavból kémiai reakcióval kinyert acetátok sem szimpatikusak. Úgy általában nincs bizalmam az élelmiszeripar (vagy inkább vegyipar?) E-számokkal jelzett anyagaihoz, sem a bolti (agyon)feldolgozott "élelmiszerekhez".

2017. jún. 14. 13:19
Hasznos számodra ez a válasz?
 30/37 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen! Végre valaki, aki hasonlóképpen gondolkodik! :D

Lájk! :)

2017. jún. 14. 13:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!