A kakaópor okozhat pattanásokat?
Figyelt kérdés
A cukrozatlan holland kakaóporra gondolok. Próbálom kerülni a pattanást okozó ételeket, és ha megkívánom a csokit helyette kikeverek egy kis kakaóport mézzel meg kókusztejjel, még fincsibb mint a csoki. :-D De mennyivel egészségesebb?2017. jún. 8. 14:10
2/6 szamo77db válasza:
Nem hallottam még arról, hogy ez így lenne.
3/6 anonim válasza:
Okozhat. A csoki sem egészségtelen, meg a többi cukrot édesség sem, ha mértékkel eszed.
4/6 anonim válasza:
Nekem nem. A sima bolti csoki (tejes, cukros stb.) igen, meg úgy általában minden, amiben tej, tejpor, tejszín van. Az olajos magok, dió, mogyoró nem. De ez én vagyok, nem vagyunk egyformák.
Én is szoktam olyat enni, amilyet te :) Szerintem sokkal egészségesebb.
5/6 anonim válasza:
Kókusztej elég zsíros, attól is lehet, de úgy tudom kakaó is.
6/6 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm a válaszokat. Akkor majd figyelek a mértékre, de már az is sokat segített, hogy elhagytam a lisztes, zsíros, tejes ételeket. A kakaót pedig még azért tesztelem majd magamon. :D
2017. jún. 8. 20:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!