Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Hánytatással fogyhat annyit...

Hánytatással fogyhat annyit egy 96 kilós, mint koplalással?

Figyelt kérdés
Egy hónap alatt kb mennyit?

2017. jún. 2. 18:20
 1/7 anonim ***** válasza:
89%
A hánytatással, illetve az éheztetéssel történő fogyás hasonló következményekkel jár. Gyenge immunrendszer, emésztőrendszeri megbetegedések, néha élethosszig tartó emésztési problémák, illetve perforáció is kialakulhat.
2017. jún. 2. 18:25
 2/7 anonim válasza:
Ezt a kettőt csinálják akiknek nincs agyuk. Egyél annyit hogy kaloriaminuszban legyél és mellé mozogj.
2017. jún. 2. 18:27
 3/7 anonim válasza:
88%
A koplalást a gyomrod bánja nagyrészt, a hánytatást a nyelőcsöved és a fogaid is.
2017. jún. 2. 18:29
 4/7 anonim ***** válasza:
56%

hányást még nem probáltam csak kicsikoromban hánytam 1x virus miatt kösz többet nem mert nagyon rossz..

a koplalásrol viszont tömérdek infom van saját magamtol.

ha tudsz számolni +25kg al akk arra meg tudod tanitani a szervezeted h ne legyen késöbb éhes ehez épp 1 honap kell h elérd.

fogyni fogsz: kb 7kg ot se de 4et biztos... viszont ahogy elkezdesz diétázni az elején hizni fogsz leszel majd olyan 110 120kg és utána fél év v 1 év kell h vissza térj ide ahol most v ... v csak elérd a 100 at.

de ha most azonnal egy egészségesebb diétába kezdesz az a fél 1 év eredménye lehet akár 80 v 75kg s vég :D szoval ne éheztesd magad.. mondom saját hibámbol tudom h nem lesz hatásos... hajrá az egészséges életmododhoz :D

2017. jún. 3. 16:08
 5/7 anonim ***** válasza:

Nnnna, mint a téma gyakorlati szakértője:

- elméletileg igen, bizonyos feltételek mellett (=a bent maradó kaja annyi legyen, ami koplalással is maradna)

- gyakorlatilag viszont az a tapasztalatom, hogy nem. Ennek az az oka, hogy mivel a hánytatás miatt "úgyis kiadom magamból" elv mentén zabál be mindent az ember, ezért olyan, kifejezetten magas energiatartalmú cuccok mennek be (cukor, szénhidrát, zsiradékok), amiből ha minimális is bent marad, több, mint egy lazán koplalgatós kaja.

- nekem refluxom van (nem tudom, hogy amúgy is lett volna), évek óta nem hánytam akarattal. De elég kellemetlen, amikor reggel rohanok a melóba, lehajolok bekötni a cipőmet, és a kávés gyomorsav a számba ömlik.

- A másik a fogzománc megmarása a fognyaknál: már barnás, és olyan, mintha kajamaradék lenne ott mindig - ezzel nem tud a fogorvos mit kezdeni. Ráadásul érzékeny is. Jó tanács: ha mégis hánysz, SOHA nem moss utána azonnal fogat, hanem vízzel öblögess, és rágj el pl. rennie savkötőt, ami közömbösíti. Ha ugyanis rögtön fogat mosol, a felpuhult zománcot lesikálod :(

*

Ami normál fogyás:

1 kg béltartalom az első mérés után

és 3,5-4 kg/ hó (talán 5)

2017. jún. 4. 16:51
 6/7 anonim ***** válasza:
Koplalással soha nem lehet tartós fogyást elérni. Az alacsony energiabevitel hatására lecsökken az alapanyagcsere is. Aztán ha a fogyókúrázó megunja végre a koplalást, akkor szépen jól visszahízik, mert a kiürült raktárakat hirtelen fel akarja tölteni a szervezet. Ennél kicsit bonyolultabb az élettanja, de az itt most hosszú lenne.
2017. jún. 4. 23:53
 7/7 anonim válasza:
Sajnos igaz.. Koplalassal nem lehet fogyni.. Egy ideig nem is ettem csak nagyon keveset le is adtam 30kilot, szép és jó vissza álltam 1500-2000 max kalóriara és puff visszaszedtem 20-25t most aztán úszom kondizom és edzek itthon... Semmi változás
2017. jún. 10. 23:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!